Kariyer Şirketin 75’inci yaşına özel kutlama

Şirketin 75’inci yaşına özel kutlama

19.10.2023 - 14:10 | Son Güncellenme:

1948 yılında Kütahya’da başlayan faaliyetlerini bugün sanayi, turizm ve yapı sektörlerinde sürdüren Gürok Grup, İstanbul’da Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen bir gala ile 75’inci yaşını kutladı.

Şirketin 75’inci yaşına özel kutlama

Galaya Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Erol Güral ve Esin Güral Argat, Gürok Grup yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Haberin Devamı

Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat gecede yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz son 10 yılda faaliyette olduğumuz sektörlerde şirketlerimizin büyüme, AR-GE ve inovasyon gibi ihtiyaçlarına yönelik toplam 1 milyar dolar yatırım yaptık. Önümüzdeki 10 yılda ise 1,5 milyar dolar yatırım planımız var. Bugün Kütahya’dan Maldivler’e, Antalya’dan Burdur’a, İstanbul’dan New York ve Milano’ya kadar tüm markalarımıza hayat veren 5 bin Gürok çalışanımızla geleceğe heyecan ve umutla bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erol Güral ise konuşmasında, “Yeni iştirakimiz Gürok İçecek’e ait üretim tesislerinin inşaatı Burdur’da tüm hızıyla devam ediyor. Tesislerimizin üretime geçmesi ile birlikte 2023 yılı sonunda satış ve dağıtım faaliyetlerine başlanması planlanıyor. Bu alanda şu anda 30 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirdik. Avrupa’nın en iyi standartlara sahip AR-GE laboratuvarlarından biri de tesisimizde olacak. Gürok olarak geleceğe yatırım yapmak önceliğimiz. Yeni yatırım planlarımıza Güneş Enerji Santrali’ni de ekliyoruz. Önümüzdeki 2 yıl içerisinde hayata geçireceğimiz Güneş Enerjisi Santrali ile enerji sektörüne de adım atacağız” dedi.