Gündem İstanbul Sokakları dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

İstanbul Sokakları dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

26.02.2016 - 14:22 | Son Güncellenme:

Show TV'de çok yakında başlayacak olan İstanbul Sokakları dizisinin çekimleri başladı. Mart ayında ekranlara gelmeye hazırlanan dizi bomba gibi oyuncu kadrosu ile geliyor. Peki İstanbul Sokakları dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

İstanbul Sokakları dizisi oyuncu kadrosunda kimler var

Başrollerini Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas’ın paylaştıkları ‘İstanbul Sokakları’ dizisinin çekimleri başladı. Önümüzdeki ay Show TV’de ekrana gelecek dizinin, oyuncuları önceki gün bir araya geldi. Ekip, toplantı sonrası çektirdikleri fotoğrafı Instagram’dan paylaştı.

İSTANBUL SOKAKLARI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU BELLİ OLDU

Haberin Devamı

Gold Film ve ünlü yapımcı Faruk Turgut, yeni bir dizi projesinin hazırlıklarına başladı. Faruk Teber’in yöneteceği ve Zülküf Yücel’in senaryosunu kaleme alacagi ‘İstanbul Sokakları’ dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya basladi.

İSTANBUL SOKAKLARI DİZİSİNİN ERKEK BAŞROL OYUNCUSU BELLİ OLDU

Show TV’nin iddialı dizisi İstanbul Sokakları’nın erkek başrol oyuncusu belli oldu.

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Faruk Teber’in, senaristliğini ise Zülküf Yücel’in üstleneceği yapımda Gizem Karaca’ya ‘Hanımın Çiftliği’, ‘Firar’ ve son olarak ‘Aramızda Kalsın’da rol alan Caner Cindoruk eşlik edecek. Rıza Kocaoğlu, Naz Elmas, Derya Alabora, Turgut Tunçalp, Yıldız Kültür, Mine Teber ve Sitare Akbaş gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri ise 25 Şubat’ta başlayacak. Show TV’de yayınlanacak olan İstanbul Sokakları dizisi Mart ayında ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

İstanbul Sokakları, Mart’ta Show TV’de başlıyor!

İstanbul Sokakları dizisi oyuncu kadrosunda kimler var

İSTANBUL SOKAKLARI’NA GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Gizem Karaca’nin basrolünde yer alacagi dizi, Mart ayinda Show TV’de ekrana gelecek. Erkek başrol oyuncunun henüz kesinlik kazanmadığı İstanbul Sokakları dizisinde Gizem Karaca’yla birlikte Naz Elmas, Derya Alabora, Rıza Kocaoğlu, Turgut Tunçalp, Yıldı Kültür, Mine Teber ve Sitare Akbaş rol alacak. İstanbul Sokakları’nda oynayacak olan Rıza Kocaoğlu, son olarak Filinta dizisinde Celal rolündeki acımasız bir katili canlandırmış ancak diziye sürpriz bir şekilde veda etmişti. Rıza Kocaoğlu’nun yeni dizisi de İstanbul Sokakları oldu.

İstanbul Sokakları’nın başrol oyuncusu Gizem Karaca ise, Star TV’de 52 bölüm yayınlandıktan sonra final yapan sevilen dizi Güzel Köylü’de başrol oynamıştı. 23 yaşındaki güzel oyuncu Gizem Karaca son olarak, Seni Seviyorum Adamım isimli sinema filminde de rol almıştı.

İstanbul Sokakları dizisinin cast ve çekim çalışmaları sürerken, yayınlanacağı kanal için ise Gold Film, kanallarla görüşmelerini sürdürüyor. Güzel oyuncu Gizem Karaca son olarak yine Gold Film imzalı Güzel Köylü dizisinde başrol oynamıştı

Haberin Devamı

Naz Elmas Fox TV’de yayınlanan Kördüğüm dizisinde konuk oyuncu olarak 1. bölümde rol almıştı. Filinta dizisinde Celal rolündeki acımasız bir katili canlandıran Rıza Kocaoğlu, geçen hafta Filinta’ya sürpriz bir şekilde veda etmişti. Rıza Kocaoğlu’nın yeni dizisi İstanbul Sokakları oldu.