CaddeGENÇ, GÜZEL YETENEKLi VE AŞIK

GENÇ, GÜZEL YETENEKLi VE AŞIK

29.01.2011 - 03:12 | Son Güncellenme:

.

GENÇ, GÜZEL YETENEKLi VE AŞIK

Kate ELLE’in sanki ete kemiğe bürünmüş hali: Stil sahibi, neşeli, zeki ve ışıltılı. Kate’in kiraladığı, 18’inci yüzyıl çiftliğindeyiz. Los Angeles’tan bir grup arkadaşı terasta bira içip sohbet ediyor. Altı yaşındaki oğlu Ryder arkadaşlarıyla etrafta koşturuyor. Kate’in yeni erkek arkadaşı, rock grubu Muse’un sevimli solisti Matt Bellamy havuzda. Hudson “Ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi” diyor. Alacakaranlık çökerken, 31 yaşındaki oyuncu üzerinde bir havluyla konuşmaya hazır, şezlonga uzanıyor. Çok hoş ancak cennetten düşmüş hissi uyandıran güzelliği yok.

Haberin Devamı

HER YERDE AŞKIN IŞILTISI VAR!
Hudson kısa süre önce, New York’ta geçen romantik komedi ‘Something Borrowed’un çekimlerini tamamladı. Şimdi önünde boş geçirebileceği, birkaç keyifli ayı var. Hollywoodlu bir aileden (annesi Goldie Hawn ve üvey babası Kurt Russell) gelmesine rağmen kariyeriyle ilgili son derece rahat: “Sıfır rekabet duygusuna sahibim, keşke biraz daha hırslı olsam.”
Kate’in asıl odak noktaları oğlu ve sevgilisi. Tekrar evlenip evlenmeyeceğini merak ediyorum, “Evlilik peşinde olduğum bir şey değil. İlişkinin gidişatına bakacağım. İnsanlar çoğu zaman aşktan korkup kendilerini onu yaşamaktan alıkoyuyor. Yüreğini gerçekten aşka açarsan eğer, dünyanın en güzel şeyini bulursun” diyor.