Gündem Kampanya bize de ışık olacak

Kampanya bize de ışık olacak

07.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti’nin engelli milletvekili Gürsoy Erol, Milliyet’in “Engelleri Aşıyoruz” kampanyasına tam destek verdi.

Kampanya bize de ışık olacak

Uygulamalarda yaşanan sıkıntılara Milliyet’in ön ayak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten İstanbul Milletvekili Erol, “Hayırlı kampanyanız bizlere de ışık olacak. Engelli vatandaşlarımız çekinmeden problemlerini iletsinler” dedi. Erol, yaşadığı sıkıntıları şöyle anlattı:
* YÜK ARTACAK: Yasamızda 1 Temmuz’da süre dolumu vardı, bununla ilgili bir çok yer hazır değil. Bir çok kamu davası açılacak. Bunun haricinde ciddi anlamda da bir yük artacak.
* GECİKTİRİYORLAR: Kamu kurumlarında bu işe hassasiyet gösterenler var, ama maalesef geçiktirenler de var. Biz de yasada bir uzatma süresi koyduk. Ceza da koyduk. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın başkanlığında oluşacak heyet takip edecek. Basında da sizin çıkacak olan her haberiniz zannediyorum ki bakanlığa da bu noktada bir bilgi olacak, ışık olacak.
* SİZE İLETSİNLER: Bu kampanyaya sonuna kadar destek veriyorum. Arkadaşlarımız tüm problemlerini çekinmeden sizlere iletirlerse her biri bakanlık adına bizler adına bir ışık, bir ihbar anlamındadır. Süratle bunların çözülmesi anlamında biz de takipçisi oluruz.

Haberin Devamı


Kampanya bize de ışık olacak