Poşet

Poşet

Son dakika poşet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan poşet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan poşet haber sayfamızda...

Poşet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.113 poşet haberi bulunmuştur.
Balıkesir'de kaçakçılık operasyonu: 8 gözaltı
Balıkesir'de kaçakçılık operasyonu: 8 gözaltıBalıkesir'in Edremit ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği kaçakçılık operasyonunda 8 şüpheli gözaltına alındı.
23.08.2024Gündem
Ekmeğe yeni standart! Fırın adı yazacak, hiç yanık olmayacak
Ekmeğe yeni standart! Fırın adı yazacak, hiç yanık olmayacakHer gün 10 milyonlarcası tüketilen ekmek için yeni standart hazırlandı. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan standart taslağına göre ekmek, iyi pişmiş ve kabarmış olacak, yanık olmayacak.
23.08.2024Ekonomi
Kullanılmış poşet çayları çöpe atmadan önce bir daha düşünün! Kullanım alanlarını duyunca çok şaşıracaksınız
Kullanılmış poşet çayları çöpe atmadan önce bir daha düşünün! Kullanım alanlarını duyunca çok şaşıracaksınızÇay, her gün keyifle tükettiğimiz bir içecek. Ancak, demledikten sonra geriye kalan poşet çayları genellikle çöpe atıyoruz. Oysa ki bu küçük poşetler, evde ve kişisel bakımda birçok alanda kullanılabilir. İşte kullanılmış poşet çayları değerlendirmenin şaşırtıcı ve pratik yolları...
22.08.2024Bilgi Rehberi
Son dakika: İzlediği oyunlara özendi, 5 kişiyi bıçakladı! Eskişehir'de dehşetin yeni detayları
Son dakika: İzlediği oyunlara özendi, 5 kişiyi bıçakladı! Eskişehir'de dehşetin yeni detaylarıEskişehir’de oynadığı savaş oyununun etkisi altına girerek bıçak ve balta ile saldırdığı 5 vatandaşı yaralayan 18 yaşındaki saldırganla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor.
13.08.2024Gündem
Meğer poşet çayları yanlış kullanmışız! Çok daha pratik, ipi bakın ne işe yarıyormuş
Meğer poşet çayları yanlış kullanmışız! Çok daha pratik, ipi bakın ne işe yarıyormuşPoşet çay kullanırken üzerindeki iplere hiç dikkat ettiniz mi? Birçok kişi bu ipin herhangi bir işlevinin olduğunu düşünmeyebilir. Ancak gerçek bambaşka. İşte poşet çay ipinin gizli işlevi.
9.08.2024Püf Noktası
Şok görüntü! Mahkumdan sipariş aldı, cezaevi aracına uyuşturucuyu zulaladı
Şok görüntü! Mahkumdan sipariş aldı, cezaevi aracına uyuşturucuyu zulaladıİzmir Foça Açık Ceza İnfaz Kurumunda yatan hükümlüden 5 bin lira karşılığında uyuşturucu hap siparişi alan şüpheli, Konak ilçesinde cezaevi aracının altına içi uyuşturucu madde dolu poşeti zulaladı. O anlar kameralara yansırken zanlı yakalandı.
8.08.2024Gündem
Kilitli poşet mucizes!i Her yerde hayat kurtarıyor: İster saksı yap, ister içeceğini soğut
Kilitli poşet mucizes!i Her yerde hayat kurtarıyor: İster saksı yap, ister içeceğini soğutKilitli poşetler, mutfakların vazgeçilmezi olmanın ötesinde birçok farklı işleviyle hayatınızı kolaylaştırabilir. İşte bu pratik ürünün belki de daha önce hiç duymadığınız yaratıcı kullanımları.
7.08.2024Püf Noktası
Ekipler şoke oldu! 2 evden 12 kamyon çöp çıkarıldı
Ekipler şoke oldu! 2 evden 12 kamyon çöp çıkarıldıKepez Belediyesi, Güneş ve Hüsnü Karakaş mahallelerinde evlerin bahçesinde biriktirilen ve çevre kirliliğine neden olan tonlarca çöpü, kepçe ile kamyonlara yükleyerek kaldırdı. Toplam iki evden 12 kamyon çöp çıkarıldı.
5.08.2024Gündem
Yasağa rağmen çocuklar, başlarına kese kağıdı ve poşet geçirip yüzdü
Yasağa rağmen çocuklar, başlarına kese kağıdı ve poşet geçirip yüzdüAdana’da boğulma vakalarına rağmen hala sulama kanallarında serinleyen 2 çocuğun, gizlenmek için başlarına kese kağıdı ve poşet geçirip yüzmeleri, dikkatlerden kaçmadı.
5.08.2024Gündem
Evinin bulunduğu mahalledeki 4 sokağı günde 3 kez süpürüyor
Evinin bulunduğu mahalledeki 4 sokağı günde 3 kez süpürüyorBalıkesir'in Gönen ilçesinin en büyük üçüncü mahallesi olan Gündoğdu Mahallesi'nin sokaklarında tek çöp görmek, mümkün değil. Bir nalbur dükkanında asgari ücretle çalışan Sinan Kocabaş (49), babasından öğrendiği geleneği sürdürüp, evinin bulunduğu mahalledeki 4 sokağı her gün sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 kez süpürüyor. Çalı süpürgeyle, evindeki halıları süpürür gibi sokakları adım adım süpüren ve ilçe kaymakamından teşekkür belgesi alan Kocabaş, "Vallahi içimden geliyor, içimden gelerek süpürüyorum" dedi.
4.08.2024Haberler
Evinin bulunduğu mahalledeki 4 sokağı günde 3 kez süpürüyor: 'Yerlere çok atmaya korkuyoruz'
Evinin bulunduğu mahalledeki 4 sokağı günde 3 kez süpürüyor: 'Yerlere çok atmaya korkuyoruz'Balıkesir’in Gönen ilçesinin en büyük üçüncü mahallesi olan Gündoğdu Mahallesi'nin sokaklarında tek çöp görmek, mümkün değil. Bir nalbur dükkanında asgari ücretle çalışan Sinan Kocabaş (49), babasından öğrendiği geleneği sürdürüp, evinin bulunduğu mahalledeki 4 sokağı her gün sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 kez süpürüyor.
4.08.2024Gündem
Anne ile kızının ölümüne neden oldu! Alkollü sürücüye 50 yıl hapis istemi
Anne ile kızının ölümüne neden oldu! Alkollü sürücüye 50 yıl hapis istemiTekirdağ'da alkollü kullandığı otomobille kırmızı ışık ihlali yaparak çarptığı otomobildeki Safiye Erden (74) ile kızı Refiye Erden'in (44) ölümüne neden olan Enis Demirkıran (22) hakkında istenen ceza belli oldu.
2.08.2024Gündem
Yolculukta poşet taşımaya son veren taktik! Yapanların midesi hiç bulanmıyor
Yolculukta poşet taşımaya son veren taktik! Yapanların midesi hiç bulanmıyorYolculuk sırasına araba tutması yaşayan birçok kişi bilir ki, bu durum oldukça rahatsız edici olabilir. Mide bulantısına yol açan bu sorunun bir çözümü var. İşte mide bulantısını ortadan kaldırmak için bazı tüyolar.
28.07.2024Yaşam
Oyuncak çantasından 1 milyon 200 bin TL'lik altın çıktı
Oyuncak çantasından 1 milyon 200 bin TL'lik altın çıktıBolu’da şehirler arası yolculuk yapan aile, içerisinde 1 milyon 200 bin TL değerinde altın olan çantayı mola verip çorba içtikleri lokantada unuttu. Çantayı bulan çalışanlar polise haber verirken, yaklaşık 2 saat sonra Ankara’ya vardıklarında durumu fark eden aile, kente geri dönüp, altınlarını teslim aldı.
25.07.2024Gündem
Yer: İzmir! Çantayı açtı, deste deste para buldu
Yer: İzmir! Çantayı açtı, deste deste para bulduİzmir'in Narlıdere ilçesinde otobüs durağında bir çanta bulup kurcalayan kişiden çantayı kurtaran ve sahibine ulaştıran motosiklet sürücüsü, sahibinin evine kadar emaneti teslim etti ve her anı kaydetti. 400 bin lira bulunan çantasını teslim alan vatandaş ise nasıl teşekkür edeceğini şaşırdı.
24.07.2024Haberler
Yer: İzmir! Çantayı açtı, deste deste para buldu
Yer: İzmir! Çantayı açtı, deste deste para bulduİzmir'in Narlıdere ilçesinde otobüs durağında bir çanta bulup kurcalayan kişiden çantayı kurtaran ve sahibine ulaştıran motosiklet sürücüsü, sahibinin evine kadar emaneti teslim etti ve her anı kaydetti. 400 bin lira bulunan çantasını teslim alan vatandaş ise nasıl teşekkür edeceğini şaşırdı.
24.07.2024Gündem
Torbacı avukatın cezası belli oldu! 'Evi temizle mesajı'
Torbacı avukatın cezası belli oldu! 'Evi temizle mesajı'Adana’da cezaevine uyuşturucu sokup bir hükümlüye verdiği, ayrıca aralarında müvekkillerinin de bulunduğu 1'i kadın 3 kişi ile uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Adana Barosu'na kayıtlı Avukat F.G.K. (45) hakkında istenen ceza belli oldu.
15.07.2024Gündem
Avcılar'da kan donduran olay! Banyoda doğum yaptı, bebeği çöpe attı
Avcılar'da kan donduran olay! Banyoda doğum yaptı, bebeği çöpe attıAvcılar'da evinin banyosunda dünyaya getirdiği bebeğini poşete koyarak çöp konteynerinin yanına bırakan Fatma Ş., adliyeye sevk edildi.
13.07.2024Gündem
Rekabet Kurumu'ndan Koroplast Temizlik'e soruşturma
Rekabet Kurumu'ndan Koroplast Temizlik'e soruşturmaKoroplast Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret AŞ hakkında soruşturma açıldı.
12.07.2024Ekonomi
Görme engelli işportacı mendil satarak 2 ev aldı: Her gün buradayım
Görme engelli işportacı mendil satarak 2 ev aldı: Her gün buradayımEskişehir'de doğuştan görme engelli olmasına rağmen 40 yıldır sokaklarda mendil, yara bandı gibi ürünler satarak 3 çocuk yetiştiren ve 2 ev alan 62 yaşındaki Ramazan Acar, “Ben hayattan bıkanları sevmem. Burada ne kazanırsak onunla idare oluyoruz” dedi.
10.07.2024Gündem
Bu bir çağrıdır!
Bu bir çağrıdır!Didim’den Turgutreis’e ilk seferini yapan deniz otobüsünün içindeyiz. Gemi, rüzgârın da etkisiyle yükselen dalgaları bir aşağı bir yukarı aşarak ilerliyor.
7.07.2024Ege
Sahibinin evinden çalındı, otobüs durağında bulundu! 22 milyon dolarlık rekor fiyata satıldı
Sahibinin evinden çalındı, otobüs durağında bulundu! 22 milyon dolarlık rekor fiyata satıldıSahibinin evinden çalındıktan yıllar sonra bir otobüs durağında plastik poşet içinde bulunan 16. yüzyıldan kalma tablo, 22 milyon dolarlık rekor fiyata satıldı.
5.07.2024Dünya
Durakta bulunan tablodan rekor
Durakta bulunan tablodan rekorRönesans ressamı Titian’ın otobüs durağında bir poşet içinde bulunan tablosu Christie’s’de düzenlenen açık artırmada yeni sahibini buldu
Masaj salonunda şoke eden olay: Seni Bergen gibi yapacağım!
Masaj salonunda şoke eden olay: Seni Bergen gibi yapacağım!Çanakkale'de, masaj salonunda çalışan Buket Arıyel’in (24) yüzüne kezzap atarak yaralayan Ramazan Akarsu (41), ilk kez hakim karşısına çıktı.
4.07.2024Gündem
Tuvalette bulduğu 10 bin lirayı sahibine teslim etti
Tuvalette bulduğu 10 bin lirayı sahibine teslim ettiEdirne'de tuvaletin klozetinde bulduğu parayı eline poşet bağlayıp alan bir vatandaş, parayı zabıta gözetiminde sahibine teslim etti.
2.07.2024Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Poşet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.