Medya

Medya

Son dakika medya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan medya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan medya haber sayfamızda...

Medya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 120.952 medya haberi bulunmuştur.
Cezayir'de oy verme işlemi sona erdi! Sonuçlar yarın açıklanacak
Cezayir'de oy verme işlemi sona erdi! Sonuçlar yarın açıklanacakCezayir'de 3 adayın yarıştığı cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verme işlemi bitti. Resmi seçim sonuçlarının yarın açıklanması bekleniyor.
7.09.2024Dünya
Bakan Uraloğlu: Ülkemizin en işlek otoyolu artık çok daha güvenli
Bakan Uraloğlu: Ülkemizin en işlek otoyolu artık çok daha güvenliUlaştırm ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara- İstanbul istikametinin hizmete açıldığını bildirdi.
7.09.2024Haberler
Dışişleri'nden İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına tepki: Herhangi bir itibarı bulunmamaktadır
Dışişleri'nden İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına tepki: Herhangi bir itibarı bulunmamaktadırDışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın skandal paylaşımına tepki gösterdi. Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Katz, ülkemizdeki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım şebekesindeki koltuğunu korumaya çalışmaktadır." ifadeleri yer aldı.
7.09.2024Gündem
Bakan Uraloğlu: Ülkemizin en işlek otoyolu artık çok daha güvenli
Bakan Uraloğlu: Ülkemizin en işlek otoyolu artık çok daha güvenliUlaştırm ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara- İstanbul istikametinin hizmete açıldığını bildirdi.
7.09.2024Gündem
Mauro Icardi'den dikkat çeken paylaşım! 'Gelecek hala belirsiz'
Mauro Icardi'den dikkat çeken paylaşım! 'Gelecek hala belirsiz'Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
7.09.2024Galatasaray
Birol Aydın: Bu yol sabır ister, sevgi ister, yürek ister!
Birol Aydın: Bu yol sabır ister, sevgi ister, yürek ister!Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, İstanbul Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.
7.09.2024Diğer
Bakan Yerlikaya Kastamonu'da vatandaşlarla bir araya geldi
Bakan Yerlikaya Kastamonu'da vatandaşlarla bir araya geldiKastamonu'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kastamonu pastırmasından tadıp vatandaşlara çekme helva dağıttı.
7.09.2024Gündem
Selena Gomez artık resmen milyarder!
Selena Gomez artık resmen milyarder!Selena Gomez, oyuncu kadrosunda yer aldığı yapımlar ve müzik listelerinde zirveye çıkan hit şarkılarının yanı sıra servetiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. ABD'li yıldız, henüz 32 yaşında milyarderler kulübünün yeni üyesi oldu.
7.09.2024Cadde
Girenin pişman olduğu sokak! Kabus sona erdi
Girenin pişman olduğu sokak! Kabus sona erdiBursa'nın Osmangazi ilçesinde bir sokakta yayalar için tehlike oluşturan ve bazı kişilerin yürürken düşmesine neden olan bölümdeki asfalt zemindeki bozukluk onarıldı.
7.09.2024Haberler
Girenin pişman olduğu sokak! Kabus sona erdi
Girenin pişman olduğu sokak! Kabus sona erdiBursa'nın Osmangazi ilçesinde bir sokakta yayalar için tehlike oluşturan ve bazı kişilerin yürürken düşmesine neden olan bölümdeki asfalt zemindeki bozukluk onarıldı.
7.09.2024Gündem
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Ayşenur Yazıcı'nın sağlık durumu
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Ayşenur Yazıcı'nın sağlık durumuBir dönemin ünlü sunucusu Ayşenur Yazıcı (65), geçtiğimiz ay yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Ünlü ismin kardeşi kardeşi Neşenur, ablasının sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
7.09.2024Cadde
TPAO, ilk Yeşil Enerji Sertifikasını aldı
TPAO, ilk Yeşil Enerji Sertifikasını aldıTürkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ilk Yeşil Enerji Sertifikasını (YEK-G) aldığını bildirdi
7.09.2024Ekonomi
İsrailli faşist bakana kum attı, hapishaneye gönderildi
İsrailli faşist bakana kum attı, hapishaneye gönderildiİsrail’de faşist Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir’e sahilde eline aldığıkumu atan 27 yaşındaki kadın gözaltına alınarak hapishaneye gönderildi.
7.09.2024Dünya
İspanya'da Arda Güler endişesi! Sakatlık sonrası paylaşım
İspanya'da Arda Güler endişesi! Sakatlık sonrası paylaşımUEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye'nin karşılaştığı Galler maçında sakatlanan Arda Güler'in durumu İspanya'da yakından takip ediliyor. Öte yandan Arda Güler'den paylaşım geldi.
7.09.2024Futbol
'Türkiye'nin geleceği, milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmekle çok daha aydınlık olacak'
'Türkiye'nin geleceği, milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmekle çok daha aydınlık olacak'Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye'nin geleceği, milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmekle, AR-GE ve inovasyon ekosistemini güçlendirmekle çok daha aydınlık olacak." dedi.
7.09.2024Ekonomi
Kanserle mücadele eden Şimal, lüks evine gelen yorumlara yanıt verdi
Kanserle mücadele eden Şimal, lüks evine gelen yorumlara yanıt verdiŞimal, 2021'de meme kanserine yakalanmış, uzun süre kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gördükten sonra sağlığına kavuşmuştu. Geçtiğimiz ocak ayında ise beynindeki tümör nedeniyle operasyon geçiren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz hafta hastalığının beyin zarına metastaz yaptığını duyurmuştu. Evinden video paylaşan Şimal, "Ne güzel havuzlu evde oturuyorsun" yorumlarına verdiği cevapla gündeme geldi.
7.09.2024Cadde
'2024 yılında 3 büyük kredi derecelendirme kuruluşundan not artırımı alan tek ülkeyiz'
'2024 yılında 3 büyük kredi derecelendirme kuruluşundan not artırımı alan tek ülkeyiz'Bakan Şimşek, "Makro finansal istikrarımızı güçlendiren ve dayanıklılığımızı artıran programımız sayesinde 2024 yılında 3 büyük kredi derecelendirme kuruluşundan not artırımı alan tek ülkeyiz." ifadesini kullandı.
7.09.2024Ekonomi
Naci Görür'den 5.0'lık deprem sonrası ilk açıklama: Çürük binalardan uzak durun
Naci Görür'den 5.0'lık deprem sonrası ilk açıklama: Çürük binalardan uzak durunDeprem Uzmanı ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamlarda bulundu.
7.09.2024Gündem
Bahçeli'den 'klasik araç' hediyesi! 'Gözüm gibi bakacağım'
Bahçeli'den 'klasik araç' hediyesi! 'Gözüm gibi bakacağım'MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, garajındaki klasik otomobiller arasında bulunan 1978 model cipi, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Ali Uçak'a hediye etti.
7.09.2024Gündem
Emine Erdoğan'dan 'koruyucu aile' paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 'koruyucu aile' paylaşımıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, dün katıldığı İstanbul Çocukları Vakfı Koruyucu Aile Şenliği'ne ilişkin hazırlanan videoyu paylaştı.
7.09.2024Gündem
Toprak Razgatlıoğlu'nun son durumu
Toprak Razgatlıoğlu'nun son durumu2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın Fransa etabının serbest antrenman seansında kaza yapan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun son durumu ne?
Bakan Ersoy duyurdu: "Haldi'ye ithaf edilen 3 bronz kalkan ile bronz miğfer bulundu
Bakan Ersoy duyurdu: "Haldi'ye ithaf edilen 3 bronz kalkan ile bronz miğfer bulunduKültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'daki Ayanis Antik Kenti'nde sürdürülen kazılarda Urartuların baştanrısı Haldi'ye ithaf edilen 3 bronz kalkan ile bir bronz miğferin ortaya çıkarıldığını bildirdi.
7.09.2024Gündem
Ticaret Bakanı Bolat'tan Fitch mesajı
Ticaret Bakanı Bolat'tan Fitch mesajıTicaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından Fitch'in Türkiye kararını değerlendirdi.
7.09.2024Ekonomi
Bomba ihbarı asılsız çıktı: Hindistan'dan Erzurum'a yeni uçak geliyor
Bomba ihbarı asılsız çıktı: Hindistan'dan Erzurum'a yeni uçak geliyorHindistan - Almanya seferini yapan Air Vistara Havayolları’na ait yolcu uçağının, dünkü asılsız bomba ihbarı üzerine Erzurum Havalimanı’na zorunlu inişinin ardından, 234 yolcu ve 13 mürettebatın kentteki bekleyişi sürüyor.
7.09.2024Gündem
Hadise'nin elbisesi Venedik Film Festivali'ne damga vurdu!
Hadise'nin elbisesi Venedik Film Festivali'ne damga vurdu!Özel hayatıyla ve sahne performansıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Hadise, Kerem Bürsin ile birlikte Venedik Film Festivali'ne katıldı. Festivalde daha önce dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'nin taşıdığı bir elbise giymeyi tercih eden şarkıcı, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü isme, meslektaşı Işın Karaca'dan da eleştiri geldi.
7.09.2024Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Medya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.