Kobe Bryant kimdir, kaç yaşındaydı? Kobe Bryant (Black Mamba) ölüm nedeni ne?
Kobe Bryant kimdir, kaç yaşındaydı? Kobe Bryant (Black Mamba) ölüm nedeni ne?Dünya şokta! NBA yıldız oyuncusu Kobe Bryant geçirdiği helikopter kazası nedeniyle Kaliforniya'nın Calabasas yakınlarında hayatını kaybetti. Spor dünyası Kobe Bryant'ın ölüm haberinin ardından büyük bir üzüntü yaşarken dünyaca ünlü basketbolcu hakkında aramalarda hızlandı. Kobe Bryant, kimdir, neden öldü sorularına yanıt arayan vatandaşlar yaşanan gelişmeye inanmak istemedi. Peki Kobe Bryant kimdir, neden öldü? Black Mamba ne demek?
1.07.2020NBA
Kobe Bryant: Bir basketbol efsanesinin sıra dışı profili
Kobe Bryant: Bir basketbol efsanesinin sıra dışı profiliLos Angeles Lakers ile 1996-2016 arasında kariyerinde müthiş işlere imza atan, büyük bir efsaneye dönüşen Kobe Bryant, nesilleri basketbolla büyütmekle kalmayıp, basketbolculara da bambaşka şeyler kattı. Black Mamba, Kobe, ya da siz ne derseniz... Hayatını kaybeden "Black Mamba" Kobe Bryant'ı anmak ve tanımak için daha doğru bir gün yok.
27.01.2020Spor
Son dakika haberi: Kobe Braynt'ın ölümüne neden olan helikopterin düşüş nedeni belli oldu! Resmi açıklama...
Son dakika haberi: Kobe Braynt'ın ölümüne neden olan helikopterin düşüş nedeni belli oldu! Resmi açıklama...NBA efsanesi Kobe Bryant'ın hayatını kaybettiği helikopter kazasının nedeni açıklandı. Pilot hatasının olduğu iddia edilen kazayla ilgili LA Polisi resmi açıklamasında neden olarak hava koşullarını gösterdi. Ayrıca helikopterde yer alan kişilerin tümünün kimlikleri belli oldu.
1.07.2020NBA
SON DAKİKA HABERLERİ | Kobe Bryant ve kızı Gianna helikopter kazasında hayatını kaybetti! Helikopterin düşme nedeni...
SON DAKİKA HABERLERİ | Kobe Bryant ve kızı Gianna helikopter kazasında hayatını kaybetti! Helikopterin düşme nedeni...Gelen son dakika bilgilere göre Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı , California'da yaşanan bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti. Türkiye'nin ilk kez Skorer'den öğrendiği trajik olayda; California eyaletinin Calabasas kenti yakınlarındaki kazada daha önce 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıklayan yetkililer, yaşamını yitirenlerin sayısının 9 olduğunu duyurdu.  41 yaşındaki Bryant ve 13 yaşındaki kızı da hayatını kaybedenler arasında. Federal Havacılık Birimi Sözcüsü Allen Kenitzer de yaptığı açıklamada, "Sikorsky S-76" tipi helikopterin düşüş nedeninin sis olduğu bildirdi. Kobe hayranları başsağlığı mesajı yayımladı.
1.07.2020Basketbol
Kobe Bryant kimdir, kaç yaşında? Kobe Bryant öldü mü? Son dakika helikopter kazası haberi
Kobe Bryant kimdir, kaç yaşında? Kobe Bryant öldü mü? Son dakika helikopter kazası haberiSpor dünyası Kobe Bryant'tan gelen son dakika acı haberiyle sarsıldı. Tüm zamanların en iyi basketbolcuları arasında yer alan NBA ve Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Bryant, 41 yaşında bir helikopter kazası sonucu hayata gözlerini yumdu. Milyonlarca sporseveri derinden üzen haber sonrası kazayla ilgili detaylar da gelmeye başladı. Yıldız oyuncunun 13 yaşındaki kızını antrenmana götürürken kaza yaptığı ve kızı dahil yanındaki 4 kişinin de hayata gözlerini yumduğu doğrulandı. İşte Kobe Bryant'ın kariyeri ve hayatı ile ilgili tüm bilgiler...
1.07.2020NBA