Karacabey Belediyespor

Karacabey Belediyespor

Son dakika Karacabey Belediyespor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Karacabey Belediyespor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Karacabey Belediyespor haber sayfamızda...

Karacabey Belediyespor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 296 karacabey belediyespor haberi bulunmuştur.
Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer oldu! Galatasaray bonservisini açıkladı
Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer oldu! Galatasaray bonservisini açıkladıBenfica, Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna kattı. Milli futbolcunun transferi resmen açıklandı. Galatasaray, KAP bildiriminde bonservis bedelini duyurdu.
3.09.2024Galatasaray
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu için ayrılık yakın! İşte yeni adresi
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu için ayrılık yakın! İşte yeni adresiGalatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu ile ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Milli futbolcunun, Avrupa'nın köklü kulübüne imza atacağı öne sürüldü.
2.09.2024Galatasaray
TSYD Ankara Kupası'nda şampiyon Ankaragücü!
TSYD Ankara Kupası'nda şampiyon Ankaragücü!Ankaragücü, TSYD Ankara Kupası'nda Gençlerbirliği'ni 4-0 mağlup etti.
2.08.20241.Lig
Başakşehir, Karacabey Belediyespor'a 5 attı!
Başakşehir, Karacabey Belediyespor'a 5 attı!Başakşehir, özel maçta karşı karşıya geldiği Karacabey Belediyespor'u 5-1 mağlup etti.
2.08.2024Basaksehir
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yeni sezonun fikstür çekimi yapıldı
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de yeni sezonun fikstür çekimi yapıldıGençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen fikstür çekimine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp temsilcileri katıldı.
1.08.2024 2.Lig
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kararı! Okan Buruk görüşecek
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu kararı! Okan Buruk görüşecekGalatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu için alınan karar netlik kazandı. Okan Buruk'un 25 yaşındaki hücum oyuncusuyla görüşeceği öğrenildi.
21.07.2024Galatasaray
Fenerbahçe, Oğuz Aydın transferini resmen açıkladı!
Fenerbahçe, Oğuz Aydın transferini resmen açıkladı!Fenerbahçe, Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın'ın transferini resmen açıkladı.
15.07.2024Fenerbahçe
Bursaspor, Berke Özgün'ü transfer etti!
Bursaspor, Berke Özgün'ü transfer etti!TFF 3. Lig ekiplerinden Burasaspor, 22 yaşındaki genç futbolcu Berke Özgün'ü renklerine bağladı.
3.07.20243.Lig
Yusuf Ziya Gümüş, Bursaspor'la anlaştı!
Yusuf Ziya Gümüş, Bursaspor'la anlaştı!TFF 3. Lig ekiplerinden Bursaspor, Yusuf Ziya Gümüş ile anlaşma sağladı.
3.07.20243.Lig
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu planı! Ayrılırsa transfer hazır
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu planı! Ayrılırsa transfer hazırSüper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon planlamasında Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği merak ediliyor. Milli oyuncu için yol haritası belirlendi.
12.06.2024Galatasaray
Galatasaray'dan yerli yıldız hamlesi! Transfer görüşmeleri başladı
Galatasaray'dan yerli yıldız hamlesi! Transfer görüşmeleri başladıGalatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların, Süper Lig'de gösterdiği performansla dikkat çeken milli futbolcu için görüşmelere başladığı aktarıldı.
6.06.2024Galatasaray
Ayrılık sinyali vermişti! Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na çılgın transfer teklifi
Ayrılık sinyali vermişti! Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na çılgın transfer teklifiSüper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na Suudi Arabistan'dan talip çıktı. Milli futbolcuya, Suudi Arabistan ekibinin sunduğu maaş önerisi dudak uçuklattı.
27.05.2024Galatasaray
Beşiktaş'tan Oğuz Aydın için resmi teklif!
Beşiktaş'tan Oğuz Aydın için resmi teklif!Beşiktaş'ın Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın'ı transfer etmek için harekete geçtiği ortaya çıktı.
10.05.2024Beşiktaş
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talepGalatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki genç futbolcu için kulübünün 5 milyon euro talep ettiği aktarıldı.
7.04.2024Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu'ndan 3. Lig yorumu: Pes etmeye yakın olduğum zamanlardı!
Kerem Aktürkoğlu'ndan 3. Lig yorumu: Pes etmeye yakın olduğum zamanlardı!Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, UEFA TV'ye konuştu. A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2008 başarısını yorumlayan Kerem Aktürkoğlu kariyerine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.
29.02.2024Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu'ndan Mauro Icardi itirafı! 'Sevinci yapmayacağını biliyordum'
Kerem Aktürkoğlu'ndan Mauro Icardi itirafı! 'Sevinci yapmayacağını biliyordum'Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıların YouTube kanalına konuk oldu. Milli futbolcu, Ankaragücü maçında Mauro Icardi ile aralarında geçen konuşmayı anlattı.
28.02.2024Galatasaray
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu fırtınası! Gol sevincinde rakibine olay hareket
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu fırtınası! Gol sevincinde rakibine olay hareketSüper Lig'in 22'nci haftasında İstanbulspor'u konuk eden Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu formda performansını devam ettirdi. Milli futbolcunun gol sevincinde rakibine yaptığı hareket gündem oldu.
25.01.2024Galatasaray
‘Şampiyonluğa odaklandık’
‘Şampiyonluğa odaklandık’TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son olarak Kırklarelispor'u da 2-0 yenerek evinde üst üste 6. maçını kazanan Bucaspor 1928’de sıradaki hedef deplasmanda da galibiyet serileri başlatmak.
23.11.2023 2.Lig
Yılmaz Vural takımıyla ilk sınavına Türkiye Kupası'nda çıkıyor!
Yılmaz Vural takımıyla ilk sınavına Türkiye Kupası'nda çıkıyor!Yılmaz Vural'ın başına geçtiği Menemen Futbol Kulübü, Türkiye Kupası'nda Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Karacabey Belediyespor, Ahmet Taşyürek'le anlaştı!
Karacabey Belediyespor, Ahmet Taşyürek'le anlaştı!TFF 2. Lig ekiplerinden Karacabey Belediyespor'da teknik direktörlük görevine Ahmet Taşyürek getirildi.
30.10.2023 2.Lig
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na Premier Lig'den 5 talip! Transfer için yakın takibe aldılar
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na Premier Lig'den 5 talip! Transfer için yakın takibe aldılarGalatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, son dönemde gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Sarı-kırmızılıların Devler Ligi arenasında daha fazla takımın radarına giren Kerem Aktürkoğlu'nu Premier Lig'den 5 takımın yakın takibe aldığı iddia edildi.
21.10.2023Galatasaray
Türkiye Kupası'nda 3. Tur maç programı netleşti!
Türkiye Kupası'nda 3. Tur maç programı netleşti!Türkiye Kupası'nda 3. Tur maçlarının fikstürü TFF tarafından açıklandı!
Türkiye Kupası'nda 3’üncü Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu
Türkiye Kupası'nda 3’üncü Eleme Turu eşleşmeleri belli olduTürkiye Kupası 3’üncü Eleme Turu eşleşmeleri bugün gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu.
Kerem Aktürkoğlu çağrısı: Icardi de onunla birlikte oynamak istiyor
Kerem Aktürkoğlu çağrısı: Icardi de onunla birlikte oynamak istiyorGalatasaray'ın yükselen performansıyla dikkatleri çeken yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Milli Takım formasıyla da beğenileri toplarken Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, sarı-kırmızılı taraftarlara çağrıda bulundu. İşte detaylar...
13.10.2023Futbol
Miraç Can Yavuz, Aliağaspor FK’da
Miraç Can Yavuz, Aliağaspor FK’daAliağaspor FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karacabey Belediyespor’dan kaleci Miraç Can Yavuz'u kadrosuna kattı.
16.07.2023 2.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Karacabey Belediyespor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.