İle

İle

Son dakika ile haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ile gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ile haber sayfamızda...

İle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.639.475 ile haberi bulunmuştur.
EKİM AYI BİM AKTÜEL KATALOGLARI 🛒 BİM 1-4 Ekim aktüel katalogları yayımlandı! Sevimli dostlarımız Kedi ve Köpekler için sürpriz ürün çeşitleri...
EKİM AYI BİM AKTÜEL KATALOGLARI 🛒 BİM 1-4 Ekim aktüel katalogları yayımlandı! Sevimli dostlarımız Kedi ve Köpekler için sürpriz ürün çeşitleri...BİM mağazalarında sürekli olarak satışı olmayan ürünler yayımlanan aktüel katalog ürünleri aracılığı ile mağazalarda satışa sunuluyor. Ekim ayı ilk aktüel katalogları yayımlandı. BİM 1 Ekim aktüel kataloğunda Süt ve süt ürünleri, Kahvaltılık ürün seçenekleri ve atıştırmalık ürünler mağazalarda satışa sunulacak. Cuma günü ise sevimli dostlarımız kedi ve köpekler için ürün seçenekleri yer alacak. İşte 1-4 Ekim BİM aktüel katalogları...
27.09.2024Bilgi Rehberi
Gece yarısı korku dolu anlar! Otomobile tüfekle saldırı: Çocuklar çığlık çığlığa kaçtı
Gece yarısı korku dolu anlar! Otomobile tüfekle saldırı: Çocuklar çığlık çığlığa kaçtıŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, iki grup arasında çıkan kavgada otomobile açılan ateşte baba ve 4 çocuğu yaralandı. Tüfekle yapılan saldırı anı vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
27.09.2024Gündem
İklim değişikliği migren hastalarını etkiliyor
İklim değişikliği migren hastalarını etkiliyorKişinin hayat kalitesini derinden etkileyen migren konusunda yayınlanan bir makale ilginç verileri ortaya koyuyor.
27.09.2024Ege
Robot obezite cerrahisinde fark yaratıyor
Robot obezite cerrahisinde fark yaratıyorObezite ve böbrek üstü bezleri başta olmak üzere endokrin hastalıkları günümüzde giderek artan sağlık sorunları arasında yer alıyor. Bu hastalıkların cerrahi tedavisinde en ileri teknolojilerden biri olan robotik cerrahi; hem hasta, hem cerrah için avantaj sağlıyor.
27.09.2024Ege
Miró ile düşsel yolculuğa davet
Miró ile düşsel yolculuğa davetArkas Sanat Merkezi, yine bir ilke imza atıyor, Katalan ressam ve heykeltıraş Joan Miró sergisini İzmir’de ağırlıyor. Lucien Arkas, “Ülkemizde düzenlenen en kapsamlı Miró sergilerinden biri” dedi.
27.09.2024Ege
Bülent Uygun: Talihsiz bir gol dengemizi bozdu
Bülent Uygun: Talihsiz bir gol dengemizi bozduBaşakşehir'e 2-1 mağlup olan Net Global Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun maç sonu açıklamalarda bulundu.
27.09.2024Sivasspor
Kadın emeği için güç birliği
Kadın emeği için güç birliğiUrla Belediyesi ile Urla Doğal Sofra Derneği arasında imzalanan kentin doğal tarım ve mutfak kültürünü kayıt altına almayı hedefleyen iş birliği protokolüyle, kadın emeği ön plana çıkacak ve Urla’nın zengin gastronomi mirası geleceğe taşınacak.
27.09.2024Ege
Ada Mobil’in ilk hediyesi
Ada Mobil’in ilk hediyesiKuşadası Belediyesi tarafından kent yaşamı ve hizmetlerini dijitalleştirip, tek bir tıkla cebe taşımak amacıyla geliştirilen ‘Ada Mobil’ uygulamasının Kuşadalılara ilk hediyesi, Oğuzhan Koç konseri oldu.
27.09.2024Ege
Çağdaş Atan: Son 10 dakika acı çektik
Çağdaş Atan: Son 10 dakika acı çektikNet Global Sivasspor'u 2-1 mağlup eden RAMS Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.
27.09.2024Basaksehir
Bakan Yerlikaya: Ruhsatsız silah cezasının daha caydırıcı olmasıyla ilgili hazırlığımız var
Bakan Yerlikaya: Ruhsatsız silah cezasının daha caydırıcı olmasıyla ilgili hazırlığımız varİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ruhsatsız silah cezasının daha caydırıcı olmasıyla ilgili hazırlık yaptıklarını, TBMM'nin açılmasıyla Genel Kurula sunacaklarını belirtti.
27.09.2024Haberler
Nuri Şahin'in Dortmund'u müthiş döndü!
Nuri Şahin'in Dortmund'u müthiş döndü!Nuri Şahin'in önderliğindeki Borussia Dortmund, 2-0 geriye düştüğü maçta skoru 4-2'ye getirerek galip geldi.
'Nişanı bozup başkasıyla kaçtı' iddiası ortalığı karıştırdı! Babasıyla hastanelik oldu
'Nişanı bozup başkasıyla kaçtı' iddiası ortalığı karıştırdı! Babasıyla hastanelik olduKocaeli'nin Gebze ilçesinde bir şahıs, eski nişanlısının başkasıyla kaçtığı iddiası üzerine babasıyla birlikte kızın ailesinin evini silahla bastı.
27.09.2024Gündem
Masterchef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! Semih'in gözüne sıcak su geldi
Masterchef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! Semih'in gözüne sıcak su geldi'Masterchef Türkiye 2024'ün yeni bölümü yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada kırmızı takım ile mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık için mücadele etti. İlk turda yarışmacılardan 7 çeşit yemek beklendi. Bu sezon bir ilk yaşandı. 5. ve 6. eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
27.09.2024Cadde
Bakan Ersoy: Türkiye Kültür Yolu Festivali gelecek yıl 20 şehre taşınacak
Bakan Ersoy: Türkiye Kültür Yolu Festivali gelecek yıl 20 şehre taşınacakTürkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin 13. durağı olan İstanbul Kültür Yolu Festivali'nin açılış galası, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirildi.
27.09.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Almanya'da çıkan geri gönderme haberlerine yalanlama
Dışişleri Bakanlığı'ndan Almanya'da çıkan geri gönderme haberlerine yalanlamaDışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Almanya'da yasal ikamet hakkı bulunmayan Türk vatandaşlarının Türkiye'ye geri gönderileceğine ilişkin haberlerin doğru olmadığını açıkladı.
27.09.2024Gündem
Adalet Bakanı Tunç 'Kadın ve Gençlik Buluşması' programına katıldı
Adalet Bakanı Tunç 'Kadın ve Gençlik Buluşması' programına katıldıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ana muhalefetin sözüne itibar etseydik, Libya ile Deniz Yetki Anlaşması'nı yapmasaydık, askerimizi oraya göndermeseydik, Doğu Akdeniz'deki haklarımızı nasıl koruyacaktık." dedi.
27.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.