Hızlı

Hızlı

Son dakika hızlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hızlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hızlı haber sayfamızda...

Hızlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108.794 hızlı haberi bulunmuştur.
Avusturya karşısında Türkiye'nin Arda Güler endişesi! EURO2024'te kader maçımız
Avusturya karşısında Türkiye'nin Arda Güler endişesi! EURO2024'te kader maçımız A Milli Takım, EURO2024'te Avusturya ile kader maçına çıkıyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Almanya'daki son gelişmeleri canlı yayında açıkladı.
2.07.2024 Türkiye Haberleri
Bakan Uraloğlu duyurdu! Gemilerden alınan harçlara muafiyet
Bakan Uraloğlu duyurdu! Gemilerden alınan harçlara muafiyet Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Meclis'imize sunduğumuz bir kanun ile Türk Uluslararası Gemi Sicil Kanunu kapsamındaki gemilerimizden alınan kayıt harcı ile yıllık harçlara muafiyet getiriyoruz. Bu da inşallah yakın zamanda faaliyete geçecek." dedi.
2.07.2024 Ekonomi
Çerkezköy'de araçtan atılan sigara izmariti yangın çıkardı
Çerkezköy'de araçtan atılan sigara izmariti yangın çıkardı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Kızılpınar Mahallesi Baraj Göleti mevkiinde meydana gelen yangında otluk alan küle döndü.
2.07.2024 Gündem
Avrupa borsaları düşüşle açıldı
Avrupa borsaları düşüşle açıldı Avrupa borsaları güne düşüşle başlarken, açılışın ardından Stoxx Europe 600 gösterge endeksi önceki kapanışın yüzde 0,5 altında 510 puan, Almanya'da DAX 40 endeksi yüzde 0,5 azalışla 18.222 puan seviyesinde işlem görüyor.
2.07.2024 Uzmanpara
Küresel piyasalarda gözler Fed Başkanı'nda
Küresel piyasalarda gözler Fed Başkanı'nda Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının yatırımcıların odağına yerleştiği güne pozitif bir seyirle başladı.
2.07.2024 Uzmanpara
Bakır fiyatları yükseldi
Bakır fiyatları yükseldi Londra Metal Borsası'nda (LME) bakır fiyatları, en büyük tüketici Çin'deki bazı şirketlerde imalat faaliyetlerinin daralmasına rağmen, Güney Kore'deki stokların geri çekilmesinin arz fazlası baskısını bir miktar hafifletmesiyle yükseldi.
2.07.2024 Uzmanpara
Trabzonspor'da Kenan Karaman sürprizi!
Trabzonspor'da Kenan Karaman sürprizi! Yaz transfer döneminin hızlı takımlarından Trabzonspor’un, yerli oyuncu rotasyonunu genişletmek amacıyla daha önce Süper Lig’de Beşiktaş forması giyen ve son olarak Schalke 04’te oynayan 30 yaşındaki Kenan Karaman ile ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi.
2.07.2024 Trabzonspor
Baloncukları kutuladı market raflarına girdi
Baloncukları kutuladı market raflarına girdi Şimdiye kadar kafe ve restoran menülerinde bulunan baloncuklu içeceği (bubble tea) teneke kutuya koyan girişimci Nazlı Esen Ummansu, ürününü marketlerde son tüketiciye doğrudan sunmaya başladı.
2.07.2024 Kobi
Ölüm anının kimyası
Ölüm anının kimyası ABD’de Michigan Üniversitesi’den nöroloji uzmanı Jimo Borjigin, ölürken beyinde neler olduğunu araştırdı.
2.07.2024 Gündem
Borç batağında patates yetiştiriyordu! Bulduğu dahice fikirle paraya para demedi
Borç batağında patates yetiştiriyordu! Bulduğu dahice fikirle paraya para demedi Genç bir patates çiftçisiydi. Şiddetli yağmurlar nedeniyle borcun ve başarısız hasadın kurbanı olmuştu. Ancak aklına gelen dahiyane bir fikirle kısa sürede milyoner olacağını bilmiyordu. İşte 30'lu yaşlarının başında iflas bayrağı çekip her şeye sıfırdan başlamak zorunda kalan William Chase'in yükseliş hikâyesi.
2.07.2024 Yaşam
Aliyev'den Ermenistan ilişkileriyle ilgili açıklama! 'Barış için temel şart...'
Aliyev'den Ermenistan ilişkileriyle ilgili açıklama! 'Barış için temel şart...' Azerbaycan-Ermenistan arasındaki normalleşme sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev açıklama yaptı. Aliyev, “Barış anlaşmasının temel şartı Ermenistan anayasasının değiştirilmesidir. Çünkü orada Azerbaycan'a karşı toprak iddiaları yer alıyor ve bu gerçekleşmeden barış anlaşması imzalanmayacak” dedi.
1.07.2024 Dünya
Beşiktaş'ta Angel Di Maria ısrarı! Transfer için dev teklif
Beşiktaş'ta Angel Di Maria ısrarı! Transfer için dev teklif Benfica ile sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Angel Di Maria için Beşiktaş yeniden harekete geçti. Siyah-beyazlıların başarılı futbolcuya sunduğu transfer teklifinin ayrıntıları netlik kazandı.
1.07.2024 Beşiktaş
Kızlarda daha hızlı ilerliyor! Skolyozda ameliyat kararını eğriliğin açısı belirliyor
Kızlarda daha hızlı ilerliyor! Skolyozda ameliyat kararını eğriliğin açısı belirliyor Ergenlik dönemi, çocukluktan gençliğe geçmenin gerek fiziksel gerekse ruhsal açıdan sancılarının yaşandığı çok özel bir dönem. İşte bu özel dönemde bazıları ‘skolyoz’ ile tanışıyor. Üstelik bu çocukların sayıları hiç de az değil. 10-16 yaş arasında çocukları olan ailelerin dikkatinin skolyozun erken teşhis edilmesi açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ufuk Aydınlı, anne babaların skolyoz hakkında bilmeleri gereken 10 soruyu yanıtladı.
1.07.2024 Yaşam
Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Doğukan Çep'ten 'kırmızı fularlı kız' savunması
Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Doğukan Çep'ten 'kırmızı fularlı kız' savunması Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Davada ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2024 Haberler
'Su salınması için Tarım Bakanı, Bulgaristan Tarım Bakanı ile görüşecek'
'Su salınması için Tarım Bakanı, Bulgaristan Tarım Bakanı ile görüşecek' AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Tunca Nehri'nde debinin 2 metreküp/saniyeye düşmesiyle çeltik tarlalarının sulanamaz hale geldiği bölgeye, Bulgaristan'dan su salınması için Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın Bulgar mevkidaşı ile görüşeceğini açıkladı.
1.07.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayseri'deki durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayseri'deki durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir AK Parti 'Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
1.07.2024 Haberler
İçince tatlı isteği yok oluyor! Şeker hastaları kırmızı çaydan uzak dursun
İçince tatlı isteği yok oluyor! Şeker hastaları kırmızı çaydan uzak dursun Nasıl daha hızlı yağ yakarım ve tatlı krizlerinden kurtulurum diye düşünüyorsanız sizin için muhteşem bir tarifimiz var. Ancak diyabet, tiroit hastaları ve hamileler tarifini vereceğimiz ‘kırmızı çaydan’ uzak durmalı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayseri'deki durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayseri'deki durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir AK Parti 'Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de yaşanan olaylarla ilgili son dakika açıklamasında bulundu.
1.07.2024 Gündem
Sinan Ateş cinayeti sanıklarının yargılanmasına başlandı
Sinan Ateş cinayeti sanıklarının yargılanmasına başlandı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince başlandı.
1.07.2024 Haberler
Tarım Kredi'nin market ve satış noktası sayısı 4 bin 300'e ulaştı
Tarım Kredi'nin market ve satış noktası sayısı 4 bin 300'e ulaştı Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin (Tarım Kredi) yurt genelindeki market ve satış noktası sayısı 4 bin 300'e ulaştı.
1.07.2024 Ekonomi
İSO Türkiye İmalat PMI belli oldu
İSO Türkiye İmalat PMI belli oldu İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye İmalat Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), haziranda 47,9'a geriledi.
1.07.2024 Uzmanpara
Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Doğukan Çep'ten 'kırmızı fularlı kız' savunması
Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Doğukan Çep'ten 'kırmızı fularlı kız' savunması Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Davada ilk ifadeler de ortaya çıktı. İşte detaylar...
1.07.2024 Gündem
Jordan Bardella: Fransa'da aşırı sağcı Ulusal Birlik'in yükselen yıldızı
Jordan Bardella: Fransa'da aşırı sağcı Ulusal Birlik'in yükselen yıldızı “Kaptan, kaptanım, bize rehberlik etmene ihtiyacımız var.” Genç destekçileri, Fransa'da aşırı sağcı Ulusal Birlik’in (RN) başbakan adayı Jordan Bardella’ya sosyal medyada bu şarkıyla sesleniyor.
1.07.2024 Dünya
Bakan Şimşek'ten asgari ücret açıklaması
Bakan Şimşek'ten asgari ücret açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek asgari ücret zammı ve emekli zammına ilişkin canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
1.07.2024 Ekonomi
Çin'de imalat PMI beklentileri aştı
Çin'de imalat PMI beklentileri aştı Çin'de imalat faaliyeti, üç yıldan uzun bir sürenin en yüksek hızında büyüdü ve sektörün sağlığının güçlü kaldığını gösterdi.
1.07.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Hızlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.