Gaz

Gaz

Son dakika Gaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gaz haber sayfamızda...

Gaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.663 gaz haberi bulunmuştur.
Bakan Bayraktar: Günlük petrol üretimini 100 bin varile çıkarmayı hedefliyoruz
Bakan Bayraktar: Günlük petrol üretimini 100 bin varile çıkarmayı hedefliyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bugün biz Gabar'da, Şırnak'ta, Kato'da, Besler, Dereler bölgesinde eğer petrol arayabiliyorsak, petrol üretebiliyorsak bunun başında elbette ki hükümetimizin ortaya koyduğu terörle mücadele ve oradaki elde edilen başarılar var" dedi.
7.09.2024Ekonomi
Yapay zekanın enerjiyle sınavı
Yapay zekanın enerjiyle sınavıKullanımı hızla artan yapay zeka teknolojileri büyük miktarda enerji harcıyor. Bu durumun daha fazla petrol, gaz ve kömür kullanımı gerektireceği ve küresel ısınmayı hızlandıracağı yönünde endişeler var...
Kalın bağırsak kanserlerinde robotik cerrahi hızlı iyileşme sağlıyor
Kalın bağırsak kanserlerinde robotik cerrahi hızlı iyileşme sağlıyorKalınbağırsak ve rektum kanserlerinin cerrahi tedavisinde, robot teknolojisi sayesinde hızlı iyileşme sağlanıyor. Doç. Dr. Turan Acar, kullanım alanı giderek yaygınlaşan robotik cerrahi yönteminin kolon ve rektum kanseri ameliyatlarında hızlı iyileşme ve daha az ağrı açısından konfor sağladığına dikkati çekti.
6.09.2024Ege
Rusya’nın bütçe açığı belli oldu
Rusya’nın bütçe açığı belli olduRusya Maliye Bakanlığı, bütçe açığının bu yılın ocak-ağustos döneminde 331 milyar ruble (yaklaşık 3,7 milyar dolar) seviyesinde gerçekleştiğini bildirdi.
6.09.2024Uzmanpara
Günde 1 bardağı düğüm olmuş bağırsakları çözüyor! Gaz sancılarını unutturan tarif
Günde 1 bardağı düğüm olmuş bağırsakları çözüyor! Gaz sancılarını unutturan tarifÖdem, kabızlık ve gaz problemlerini sıklıkla yaşayan kişiler, tartıda da pek hoşlarına gitmeyen rakamlarla karşılaşabiliyor. Bundan kurtulmak için pek çok bitki çayı ve kür de uygulanıyor. Ancak tadı pek de hoşa gitmeyen bu karışımların yanında leziz bir meyve suyu tarifi dikkat çekiyor. En güzel meyvelerle ferahlatan ve zayıflatan bu içecekle ilgili detaylar haberimizde!
6.09.2024Egzersizler
Hande Erçel, Venedik Film Festivali'nde! 'Dünya güzel görsün'
Hande Erçel, Venedik Film Festivali'nde! 'Dünya güzel görsün'Hakan Sabancı ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen Hande Erçel, Venedik Film Festivali'nde boy gösterdi. Venedik pozlarını Instagram hesabından peş peşe paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.09.2024Cadde
‘İstanbul anlaşması temelinde görüşebiliriz’
‘İstanbul anlaşması temelinde görüşebiliriz’Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’yla 2022 yılında İstanbul’da varılan ancak hayata geçirilmeyen barış anlaşması temelinde görüşmeye hazır olduklarını duyurdu.
6.09.2024Dünya
Sıla şarkıları Harbiye’den yükseldi
Sıla şarkıları Harbiye’den yükseldiSıla, geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde art arda sevenlerinin karşısına çıktı.
6.09.2024Cadde
3 yıllık OVP’de enflasyon vurgusu! Tek hedef tek hane: Daha çok iş ve gelir daha az bütçe açığı
3 yıllık OVP’de enflasyon vurgusu! Tek hedef tek hane: Daha çok iş ve gelir daha az bütçe açığıEkonominin 3 yıllık yol haritası olan Orta Vadeli Program açıklandı. Yeni programda, bir öncekine göre daha düşük işsizlik oranları ve daha yüksek kişi başı gelir, daha az bütçe açığı tahmin edildi. 2024 sonu enflasyon tahmini yüzde 41.5, büyüme yüzde 3.5 olarak revize edildi.
6.09.2024Ekonomi
Uçağın en detaylı yeri olan kokpitte neler olur?
Uçağın en detaylı yeri olan kokpitte neler olur? Uçak kokpitleri, çok sayıda düğme ve gösterge ile donatılmıştır. Bu yapının neden bu kadar detaylı olduğu ise en çok merak edilen sorular arasında yer alır. Her bir düğme ve gösterge, uçağın çeşitli sistemlerini kontrol etmek ve performansını izlemek için özel olarak tasarlanır. Peki ama bunlar tam olarak ne işe yarar?
'Çöp savaşları' tam gaz! Güney Kore: Kuzey Kore 420 balon daha gönderdi
'Çöp savaşları' tam gaz! Güney Kore: Kuzey Kore 420 balon daha gönderdiGüney Kore ve Kuzey Kore arasındaki çöp savaşları devam ediyor, son olarak Güney Kore, Kuzey Kore'nin sınır bölgelerine çöp taşıyan en az 420 balon daha gönderdiğini duyurdu.
5.09.2024Dünya
Mısır’dan 12 yıl sonra tarihi ziyaret: ‘Yakın iş birliği içinde olacağız’
Mısır’dan 12 yıl sonra tarihi ziyaret: ‘Yakın iş birliği içinde olacağız’Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Erdoğan’ın daveti üzerine ilk kez Türkiye’ye resmi ziyarette bulundu. Türkiye ve Mısır’ın Filistin konusunda ortak bir duruşa sahip olduğunu söyleyen Erdoğan, “Bundan sonra daha yakın iş birliği içinde olacağız” dedi.
5.09.2024Gündem
‘Enflasyon gıdayla zayıflıyor’
‘Enflasyon gıdayla zayıflıyor’Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB),ağustos ayı fiyat gelişmeleri raporunu açıkladı.
5.09.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi paylaşımı! İş birliği vurgusu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sisi paylaşımı! İş birliği vurgusu...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mısır Cumhurbaşkanı Sayın Abdülfettah Es-Sisi’yi ülkemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum. Birçok meselede benzer tutum ve hedeflere sahip olduğumuz Mısır’la istişarelerimizi güçlendirme noktasında kararlıyız." ifadelerini kullandı.
4.09.2024Gündem
Dünya Ankara'yı izliyor! 'Bölgenin gidişatını belirleyecek' diyerek duyurdular
Dünya Ankara'yı izliyor! 'Bölgenin gidişatını belirleyecek' diyerek duyurdularMısır lideri Sisi'nin Türkiye ziyareti hem Arap ve İsrail basınında hem de dünya medyasında geniş yer buldu, resmi gazete 'Ortak çıkarlar galip geliyor' derken haberlerde özellikle Gazze'nin altı çizildi.
4.09.2024Dünya
CHP lideri Özel: Hedefimiz gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye'yi miras bırakmaktır
CHP lideri Özel: Hedefimiz gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye'yi miras bırakmaktırCHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bizler bugün tüm adımlarımızı 105 yıl önce Sivas'ta atılan kararlarla, bağlılık içinde atıyoruz, atmaya devam edeceğiz. Kurucu kadrolarımızdan aldığımız ilhamla Cumhuriyetimizi korumak ve yüceltmek için bir asır önceki azimle çalışıyor, bu yol mücadelemizi kararlılıkla büyütüyoruz. Hedefimiz gelecek nesillere daha güçlü, daha zengin, daha özgür ve daha adil bir Türkiye'yi miras bırakmaktır. Bu bizim tarihi sorumluluğumuzdur" dedi.
4.09.2024Gündem
Aylık fiyat gelişmeleri raporu yayımlandı
Aylık fiyat gelişmeleri raporu yayımlandıTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yıllık enflasyonun, yüksek bazın da etkisiyle ana gruplar genelinde düşmeye devam ettiğini, aylık fiyat artışının gıda grubu öncülüğünde önceki aya kıyasla zayıfladığını bildirdi.
4.09.2024Uzmanpara
Emtia piyasasında hafif yükseliş eğilimi görüldü
Emtia piyasasında hafif yükseliş eğilimi görüldüEmtia piyasasında, ABD'de resesyon endişelerinin azalması ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimi yapacağına yönelik beklentilerin gücünü korumasıyla geçen ay tarım grubu öncülüğünde hafif yükseliş eğilimi görüldü.
4.09.2024Uzmanpara
Serenay Sarıkaya'nın tarzının bedeli ortaya çıktı!
Serenay Sarıkaya'nın tarzının bedeli ortaya çıktı! Şarkıcı Mert Demir (30) ile ilişkisi dolu dizgin devam eden oyuncu Serenay Sarıkaya (32), geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle fotoğraflarına da yer verdiği bir gönderi paylaşmıştı. Ünlü ismin peş peşe yayınladığı karelerden birinde giydiği elbisenin fiyatı ortaya çıktı.
4.09.2024Cadde
Rusya’dan ağır saldırı
Rusya’dan ağır saldırıUkrayna’da bir askeri okulu hedef alan Rus saldırısında en az 49 genç asker ve asker adayı hayatını kaybetti. Rusya’nın Ukrayna içlerine yönelik saldırıları şiddetleniyor.
4.09.2024Dünya
Fenerbahçe, İngiliz yıldızı reddetti! Transferde Osimhen etkisi
Fenerbahçe, İngiliz yıldızı reddetti! Transferde Osimhen etkisiTransfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de son gelişmeleri Milliyet muhabiri Senad Ok canlı yayında aktardı. Sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü yıldızı veto ederken Osimhen sonrasında gaza bastı.
3.09.2024Fenerbahçe
Avrupa gaz tüketimini düşürdü
Avrupa gaz tüketimini düşürdüDoğal gaz tüketimi 2021'de 553 milyar metreküpe kadar çıkan Avrupa'nın bu yıl sonu itibarıyla 469 milyar metreküp tüketim gerçekleştirmesi bekleniyor.
3.09.2024Uzmanpara
Avrupa gaz tüketimini düşürdü
Avrupa gaz tüketimini düşürdüDoğal gaz tüketimi 2021'de 553 milyar metreküpe kadar çıkan Avrupa'nın bu yıl sonu itibarıyla 469 milyar metreküp tüketim gerçekleştirmesi bekleniyor.
3.09.2024Ekonomi
Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttı
Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi arttıYurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık %35,75 arttı, aylık %1,68 arttı.
3.09.2024Uzmanpara
BOTAŞ ile Shell anlaştı, yılda 4 milyar metreküp LNG gelecek
BOTAŞ ile Shell anlaştı, yılda 4 milyar metreküp LNG gelecekBOTAŞ ile dünyanın önde gelen petrol ve doğal gaz şirketi Shell arasında imzalanan anlaşmayla, 2027 yılından itibaren 10 yıl boyunca yılda 4 milyar metreküplük LNG Shell’den alınacak.
3.09.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.