Dijital

Dijital

Son dakika dijital haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dijital gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dijital haber sayfamızda...

Dijital

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.816 dijital haberi bulunmuştur.
Saç ekiminin süper yıldızı: Türkiye
Saç ekiminin süper yıldızı: TürkiyeTürkiye saç ekimi turizminde Avrupa ve uzak pazarlarda yükselişini sürdürüyor. Avrupa’da Almanya ve İspanya’dan, uzak bölgelerde Amerika ve Avustralya’dan gelen hasta sayılarında ciddi artış var. Turizm Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirilecek çalışmalar düzenlemek de ülkemiz adına oldukça faydalı olabilir.
7.09.2024Pazar
Bakan Kacır: Demir-çelik üretimimiz 16,4 milyon tondan, 33,7 milyon tona çıktı
Bakan Kacır: Demir-çelik üretimimiz 16,4 milyon tondan, 33,7 milyon tona çıktıSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST ziyaretinin ardından Isparta'ya geçti. Valilik ve belediye ziyaretlerinin ardından Bakan Kacır, Isparta Organize Sanayi Bölgesi'nde özel sektöre ait halı, mermer ve palet fabrikalarının açılışını gerçekleştirdi.
7.09.2024Gündem
Çağatay Ulusoy aşkı yeniden mi? Duygu Sarışan'dan açıklama
Çağatay Ulusoy aşkı yeniden mi? Duygu Sarışan'dan açıklamaDuygu Sarışan, yedi yıl boyunca bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Çağatay Ulusoy'la sessiz sedasız yollarını ayırmıştı. Güzel oyuncu, ünlü oyuncu ile barıştığına dair magazin gündemine gelen haberlere açıklık getirdi.
7.09.2024Cadde
Aslı Tandoğan'dan 'Prens' açıklaması!
Aslı Tandoğan'dan 'Prens' açıklaması!Dijital platformda yayınlanan 'Prens' dizisinde rol alan Aslı Tandoğan, geçtiğimiz gün eşi Cahit Tan Yeşilada, çocukları Atlas ve Arya ile objektiflere takıldı.
7.09.2024Cadde
Eski eşi Sümer Ezgü ile mahkemelik olmuştu! Serap Paköz: Aslan gibi soyadım var
Eski eşi Sümer Ezgü ile mahkemelik olmuştu! Serap Paköz: Aslan gibi soyadım varSümer Ezgü ile 13 yıllık evliliği biten Serap Paköz, Ezgü soyadını kullanmaya devam ettiği için eski eşiyle mahkemelik olmuştu. Mahkemenin kararı sonrası kızlık soyadını kullanmaya başlayan ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
7.09.2024Cadde
Parlayan Yıldızlar aranıyor
Parlayan Yıldızlar aranıyorİş Sanat’ın, genç müzisyenlerin kariyerlerine destek olmak ve sahne deneyimi kazandırmak amacıyla düzenlediği Parlayan Yıldızlar’ın 2024-2025 sezonu için başvurular başladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, teknolojinin tehlikelerine karşı uyardı: Irkçılığın merkez üssü sanal alem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, teknolojinin tehlikelerine karşı uyardı: Irkçılığın merkez üssü sanal alemCumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyanın, oyun platformlarının gençleri zehirlediğini belirterek “Türkiye’yi ekonomik, sosyal ve güvenlik noktasında zafiyete uğratmayı amaçlayan ırkçılık tuzağının merkez üssü sanal alemdir” dedi.
7.09.2024Gündem
Akıllı tarımla üretim artacak
Akıllı tarımla üretim artacakOrta Vadeli Program ile gelecek üç yıl için tarım sektörüne yönelik önemli hedefler var. Üretimin çeşitli boyutlarıyla planlanarak artırılması ve tüketiciye ulaşımındaki kolaylık öne alınıyor. Doğru ‘su’ yönetimi ise en önemli unsur olarak belirtiliyor.
7.09.2024Ekonomi
‘Akşamcı’yla iddialı
‘Akşamcı’yla iddialıUmut Kaplan, yeni şarkısı ‘Akşamcı’yla müzikseverlerle buluştu.
7.09.2024Cadde
Cebimizde casus var! Mikrofon verisine erişiyor
Cebimizde casus var! Mikrofon verisine erişiyorÖzel konuştuğumuz bir şeyle ilgili cep telefonumuzda reklam görüyoruz, ‘Telefonlarımız dinleniyor mu?’ hissine kapılıyoruz. İşte Google, Facebook, Microsoft ve Amazon’un dijital pazarlama hizmeti CMG raporları bu dinlemeyi doğruladı. Uzmanlardan uyarı var: Güvenlik açığı olmayan markalar kullanın, oyun uygulaması yüklemeyin, mikrofon, kameraya erişim izni vermeyin.
7.09.2024Gündem
Yapay zekanın enerjiyle sınavı
Yapay zekanın enerjiyle sınavıKullanımı hızla artan yapay zeka teknolojileri büyük miktarda enerji harcıyor. Bu durumun daha fazla petrol, gaz ve kömür kullanımı gerektireceği ve küresel ısınmayı hızlandıracağı yönünde endişeler var...
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyorTürkiye’nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
Yapay zekayla geleceğe çağrı
Yapay zekayla geleceğe çağrı“Ceyber şu anda sadece bir iletişim merkezi değil. Biz bu işin gitgide yapay zeka ve teknolojiyle beraber çok daha evrimleşeceğine inanıyoruz. Her zaman bir insan faktörü olacak ama gitgide bu dijital dönüşümde en hızlı etkilenecek sektörlerden biri çağrı merkezleri olacak...”
Çok daha fazla seçenek mutluluk getirir mi?
Çok daha fazla seçenek mutluluk getirir mi?“Bazen çok fazla seçenek, herhangi bir anda neyi seçeceğimiz konusunda bizi felç etmekle kalmaz, aynı zamanda daha az seçeneğe sahip olmamızdan daha az arzu edilen sonuçlara yol açabilir.”
E-ihracatçının sağ kolu yapay zeka
E-ihracatçının sağ kolu yapay zekaEkonomideki rolü gittikçe büyüyen yapay zeka uygulamaları, e-ihracatçı için de büyük fırsatlar yaratıyor. Ticaret Bakanlığı, e-ihracatçılara yönelik kılavuzunda, sahip olduğu kullanıcı sayısı, bilinirlik ve kullanıcı dostu arayüzü bakımdan en önemli araçlardan olan ChatGPT başta olmak üzere yapay zekanın ihracatçıya sunduğu katkılarla ilgili bilgiler paylaşıyor. Yapay zeka, müşteri davranışlarını analiz etmek, kişiselleştirilmiş ürün önerileri sunmak ve müşteri hizmet süreçlerini en uygun hale getirmeyi önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Popüler yapay zeka uygulaması ChatGPT ile müşteriler için kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimleri ve öneriler geliştirilebildiği gibi yurtdışında kullanılacak markanın ismi, logosu ve hikayesi gibi ögeler, komutlar aracılığıyla oluşturulabiliyor.
Dünyanın zirvesine en önden bir bilet
Dünyanın zirvesine en önden bir biletBulut tabanlı eğlence biletlemesi yapan dünyadaki ilk 5 oyuncudan biri olabilmeyi hedefleyen Biletinial, Avrupa’yı da gözüne kestirdi. Ulaş Uslu, bir unicorn olma yolculuğundaki hedeflerini anlatıyor...
‘Bankacılığın geleceğini şekillendiriyoruz’
‘Bankacılığın geleceğini şekillendiriyoruz’Bankacılık sektörü, hızla gelişen teknoloji ve değişen müşteri beklentileri doğrultusunda büyük bir dönüşüm yaşıyor. Akbank, bu dönüşüm sürecinde öncü rol üstlenerek, dijitalleşme ve inovasyon alanlarında önemli adımlar atıyor.
Bağımsızlık yolunda adım adım koşuyoruz!
Bağımsızlık yolunda adım adım koşuyoruz!9 Eylül Uluslararası İzmir Yarı Maratonu yarın, yerli ve yabancı 2 bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek. Katılımcılar ilk kurşunun atıldığı bölgeden, Cumhuriyet Meydanı ile son düşman askerinin denize döküldüğü İnciraltı sahili arasında koşacak.
6.09.2024Ege
Son dakika: Türk düşmanı dizi Famagusta'ya RTÜK engeli
Son dakika: Türk düşmanı dizi Famagusta'ya RTÜK engeliRTÜK, Kıbrıs'ta tarihi gerçekleri çarpıtan ve Türkleri hedef gösteren dizi Famagusta'nın Türkiye’de veya herhangi bir ülkede yayınlanmayacağını duyurdu.
6.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyun platformları gençleri zehirliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyun platformları gençleri zehirliyorİstanbul’da 'Eğitim Öğretim Yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oyun platformları şiddeti teşvik etme yanında, aile yapımızı bozan sapkın akımların özendirilmesine de aracılık ediyor." dedi.
6.09.2024Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyun platformları gençleri zehirliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyun platformları gençleri zehirliyorİstanbul’da 'Eğitim Öğretim Yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oyun platformları şiddeti teşvik etme yanında, aile yapımızı bozan sapkın akımların özendirilmesine de aracılık ediyor." dedi.
6.09.2024Gündem
Google’a bir suçlama daha! İngiliz Rekabet Kurumu’ndan açıklama
Google’a bir suçlama daha! İngiliz Rekabet Kurumu’ndan açıklamaGeçtiğimiz haftalarda ABD mahkemesince hakkında piyasayı domine ettiği ve yasa dışı faaliyetlerde bulunarak tekelleştiği kararı çıkan Google bu kez İngiltere'nin radarına girdi. İngiliz Rekabet ve Piyasalar Kurumu'ndan Google hakkında açıklama yapıldı.
6.09.2024Gündem
Bakan Kacır: Projeleri yatırım teşviklerimizle destekliyoruz
Bakan Kacır: Projeleri yatırım teşviklerimizle destekliyoruzSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Kamuoyuyla detaylarını yakın zamanda paylaştığımız Dijital Dönüşüm Destek Programı ile işletmelerimizin maliyet etkin, rekabetçi üretim altyapısı oluşturmaları için ihtiyaç duydukları projeleri yatırım teşviklerimizle destekliyoruz" dedi.
6.09.2024Ekonomi
Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları Finalleri başladı
Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları Finalleri başladıDünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmalarının final heyecanı Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde başladı.
6.09.2024Teknoloji
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: EOKA çetelerinin yaptıkları tarihin sayfalarında duruyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: EOKA çetelerinin yaptıkları tarihin sayfalarında duruyorResmi temaslarda bulunmak üzere KKTC'ye giden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dijital medyada tarihin senaryolarla değiştirilmeye çalışıldığını vurgulayarak, “Enosis de EOKA çetelerinin de yaptığı mezalim de tarihin sayfalarında duruyor. İnsanların hafızalarında duruyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, tarihi gerçekler ortada” dedi.
6.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dijital ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.