Bal

Bal

Son dakika Bal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bal haber sayfamızda...

Bal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.908 bal haberi bulunmuştur.
‘Başına bir şey gelir diye korkuyoruz’
‘Başına bir şey gelir diye korkuyoruz’Umut Akyürek, kızı Melek Bal Ertuğrul’un psikolojik sorunları olduğunu söyledi.
18.10.2024Cadde
Kanal D’den yeni dizi: Uzak Şehir! Acılı bir eş Kanada’dan Mardin’e gelirse...
Kanal D’den yeni dizi: Uzak Şehir! Acılı bir eş Kanada’dan Mardin’e gelirse...Kanal D, Ayna Yapım yapımcılığında dikkat çekecek yeni bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor.
17.10.2024Cadde
Rize'de hasadı tamamlandı! Kilosu 2 bin 500 lira
Rize'de hasadı tamamlandı! Kilosu 2 bin 500 liraSuni kovanlara nazaran daha doğal bir üretim şekli ile dikkat çeken karakovan balının hasadı tamamlandı.
17.10.2024Ekonomi
Umut Akyürek'in zor anları! 'Kendimi odaya kilitledim'
Umut Akyürek'in zor anları! 'Kendimi odaya kilitledim'Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile kızından korktuğunu, bu sebeple kendisini odaya kilitlediğini açıkladı.
17.10.2024Magazin
Umut Akyürek'in zor anları! 'Kendimi odaya kilitledim'
Umut Akyürek'in zor anları! 'Kendimi odaya kilitledim'Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile kızından korktuğunu, bu sebeple kendisini odaya kilitlediğini açıkladı. Umut Akyürek daha sonra videoyu sosyal medya hesabından kaldırmıştı. Yaşadıklarıyla ilgili canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.10.2024Cadde
Etkileyici afiş
Etkileyici afişBergüzar Korel ve Mehmet Günsür’ün başrolünü paylaştığı ‘Annem Ankara’nın etkileyici afişi sosyal medyada gündem oldu.
17.10.2024Cadde
'Annem Ankara'dan etkileyici afiş! 'Acıyı bal eyleyen annelere…'
'Annem Ankara'dan etkileyici afiş! 'Acıyı bal eyleyen annelere…'Yakın dönem Ankara’sını çarpıcı bir gerçeklikle ekrana getirecek olan “Annem Ankara”dan etkileyici bir afiş geldi.
16.10.2024Cadde
Kararan cildi ay gibi parlatan yöntem! Yoğurda karıştırıp sürün, 15 dakikada sonuç inanılmaz
Kararan cildi ay gibi parlatan yöntem! Yoğurda karıştırıp sürün, 15 dakikada sonuç inanılmazGünümüzde birçok kişi, cilt tonunu doğal yollarla açmak ve cildine parlaklık kazandırmak için çeşitli yöntemlere başvurmaktadır. Kimyasal içerikli kozmetik ürünler yerine, evde kolayca bulunabilen malzemelerle cilt rengini açmak mümkün olabilir. İşte cildinizi doğal yöntemlerle beyazlatmak için deneyebileceğiniz bazı yöntemler.
15.10.2024Cilt Bakımı
Başkandan futbolculara görülmemiş prim! İstanbul'da 250'şer metrekare arsa
Başkandan futbolculara görülmemiş prim! İstanbul'da 250'şer metrekare arsaSerhat Ardahanspor Başkanı Üzeyir Engin, takımın şampiyon olup 3’üncü Lig’e çıkması halinde tüm sporculara ve teknik ekibe prim olarak İstanbul’da 250’şer metrekare arsa vaat etti.
15.10.20243.Lig
Gıdalarda kimyasal tehdit! Karıncalar bile yemiyor...
Gıdalarda kimyasal tehdit! Karıncalar bile yemiyor...Yiyeceğin dokusunu, görünümünü ve raf ömrünü artırmak için gıdalara karıştırılan kimyasallar insan sağlığını tehdit ediyor. Kanser ve psikiyatrik hastalıklara da yol açan kimyasallarla ilgili uzmanlar, ‘Neyin yenebilir olduğu konusunda hayvanlara bakın. Evde hazırladığınız kek yere döküldüğünde karıncalar yer. Ama endüstriyel kek yere düştüğünde karıncalar yemez’ diyor.
15.10.2024Gündem
Türkiye'den 22 milyon 883 bin dolarlık bal ihraç edildi
Türkiye'den 22 milyon 883 bin dolarlık bal ihraç edildiTürkiye'nin önemli üretim ve ihraç ürünleri arasında yer alan bal, yılın 9 ayında 22 milyon 883 bin dolar kazandırdı.
14.10.2024Ekonomi
19 aydır beslediği horozuna gelen tüm teklifleri reddetti
19 aydır beslediği horozuna gelen tüm teklifleri reddettiHatay’ın Antakya ilçesinde esnaf Fevzi Mersin’in 19 aydır beslediği horoz, otogarın maskotu oldu. Zaman zaman Mersin’in şehir turuna çıkardığı horozu, omuzlardan inmiyor ve görenlerin şaşırtıyor.
13.10.2024Haberler
Kabağı şekerde bekletmeye gerek yok! Baldan bile tatlı yapan 'fırın poşeti' taktiği
Kabağı şekerde bekletmeye gerek yok! Baldan bile tatlı yapan 'fırın poşeti' taktiğiEkim ayı itibarıyla pazar tezgahlarındaki yerini alan bal kabağı, özellikle kış aylarının en sevilen meyvelerindendir. Birçok farklı alternatifle hazırlanan kabak, sofraları adeta şölene çevirir. Çekirdekleri ise kurutularak tüketilebilir. Sağlık açısından faydalı olduğu bilinen bal kabağının kendine has bir hazırlama tekniği bulunur. Peki, şekerde bekletmeye gerek kalmadan da harika tatlılar elde edebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte daha pratik yöntemler.
13.10.2024Püf Noktası
Fil gibi hafıza için bu ikili yeter de artar! 5 dakikada hazır, enerjiyi fullüyor
Fil gibi hafıza için bu ikili yeter de artar! 5 dakikada hazır, enerjiyi fullüyorSağlığımız için tükettiğimiz birçok farklı doğal gıda vardır. Bu gıdalar hastalıkları iyileştirmede, olası riskleri önlemede ve vücudun ihtiyacı olan sağlıklı etkileri vermede etkilidir. Mutfağımızdan eksik olmayan bal ise hurmayla birlikte tüketildiğinde adeta bir enerji bombası oluşturabiliyor. İşte ikilinin vücuda faydaları.
13.10.2024Genel Sağlık
İçi kahverengiye dönen elmalara son! Bu karışıma batırmak yetiyor, tadı hiç bozulmuyor
İçi kahverengiye dönen elmalara son! Bu karışıma batırmak yetiyor, tadı hiç bozulmuyorİçerisinde elmasından armuduna, mandalinasından portakalına çeşit çeşit meyve olan, bir meyve tabağı muhakkak hazırlamışsınızdır. İlk başta her şey sorunsuz gözükür, ancak kısa bir süre sonra dilimlenmiş olan elmaların parlak beyaz iç kısımlarının kahverengiye döndüğünü fark edersiniz. Bu durum aslında elmaların hava ile temas ettiğinde yaşadığı doğal bir süreç olan oksidasyondan kaynaklanır. Bu renk değişikliği zararsız olsa da elma dilimlerinin taze ve iştah açıcı görünmesini isteyenler için can sıkıcı olabilir. Neyse ki, bu kararmayı önlemek için birkaç basit ve etkili yöntem mevcut.
12.10.2024Püf Noktası
Hayal gücünü geliştiriyor: Çocukların yapabileceği sonbahar aktiviteleri
Hayal gücünü geliştiriyor: Çocukların yapabileceği sonbahar aktiviteleriHavanın serinlenmesiyle kendini belli eden sonbahar, yaprakların renginin sararmasıyla ve doğanın değişimiyle geçiş dönemini hissettiriyor. Sonbahar mevsiminde çocuklar için sayısız aktivite fırsatı olduğunu söylemek mümkün. İşte sonbaharın tadını çocuğunuzla birlikte çıkarabileceğiniz eğlenceli aktiviteler.
11.10.2024Ebeveyn
KADEM devlet koruması altındaki gençleri Çamlıca Kulesi'nde ağırladı
KADEM devlet koruması altındaki gençleri Çamlıca Kulesi'nde ağırladıKadın ve Demokrasi Vakfının (KADEM) "Geleceğe İşbaşı" projesinde yer alan gençler, Dünya Kız Çocukları Günü'nde Çamlıca Kulesi'nden İstanbul'u seyretti.
11.10.2024Gündem
Nemlendiriceden bin kat daha etkili! Çatlayan dudaklara çare: Bal ve vanilya
Nemlendiriceden bin kat daha etkili! Çatlayan dudaklara çare: Bal ve vanilyaDudaklar vücudumuzun en hassas bölgelerinden biridir ve sürekli neme ihtiyaç duyarlar. Ancak soğuk hava, rüzgâr, güneş ve susuzluk gibi birçok faktör, dudaklarımızın hızla kuruyup çatlamasına neden olur. Bunun için piyasada birçok dudak kremi bulunuyor. Ancak evde tamamen doğal ve kimyasal içermeyen dudak kremi yapmak mümkün.
9.10.2024Güzellik
Japonların asırlık taktiği! Yüz buruşturan ekşi mandalinayı bal küpüne çeviriyor
Japonların asırlık taktiği! Yüz buruşturan ekşi mandalinayı bal küpüne çeviriyorMevsim geçişi sayesinde bazı kış meyvelerinin pazar ve marketlerdeki yerini aldığını görüyoruz. Ancak satın aldığımız mandalinaların birçoğu, fazlasıyla ekşi olabiliyor. Bu durumda Japonların kullandığı vazgeçilmez teknikler mevcut. İşte mandalinayı bal gibi yapan yöntem.
9.10.2024Püf Noktası
Bağırsaklarda bomba etkisi yaratan favori ikili! Faydayı katlıyor, doğal probiyotik
Bağırsaklarda bomba etkisi yaratan favori ikili! Faydayı katlıyor, doğal probiyotikYoğurt ve bal ayrı ayrı hem sağlıklı hem de lezzetiyle meşhurdur. Bu iki gıdanın birleşimi ise hem bağışıklık hem de bağırsak sağlığı üzerinde mucizevi bir etkiye sahip. İşte ballı yoğurdun hiç bilmediğiniz ve duyduğunuzda inanamayacağınız o faydası!
9.10.2024Püf Noktası
Afyonlu ustadan lokum gibi kabak tatlısı tarifi! 1 gece yatırın, tadı damakta yayılıyor
Afyonlu ustadan lokum gibi kabak tatlısı tarifi! 1 gece yatırın, tadı damakta yayılıyorBalkabakları tezgâhlarda yerini almaya başladı. Oldukça hafif bir tatlı olan balkabağı diyet yapanlar tarafından da tercih ediliyor. Diğer tatlılara kıyasla besin değeri de yüksek olan kabak tatlısını hazırlamak son derece kolay. Peki bu tatlının püf noktası ne?
9.10.2024Püf Noktası
Süzme balın yanına bile yaklaştırmayın! Ne kalite ne de lezzet bırakan hata
Süzme balın yanına bile yaklaştırmayın! Ne kalite ne de lezzet bırakan hataSofralarımızdan eksik olmayan süzme bal, sağlığımız için en faydalı besinler arasında yer alır. Ancak saklama koşullarına uyum sağlamadığınızda bozulma belirtileri vermesi kaçınılmaz olacaktır. Tam bir şifa deposu olan bu besini mutfaktaki bazı malzemelerden uzak tutmanız gerekiyor. İşte gözden kaçırılmaması gerekenler.
8.10.2024Püf Noktası
Mikroplara tek başına kafa tutan mucize şurup! 1 kaşığı çöken bağışıklığı diriltiyor
Mikroplara tek başına kafa tutan mucize şurup! 1 kaşığı çöken bağışıklığı diriltiyorHavalar soğumaya, sonbahar kendini hissettirmeye başladı. Mevsim geçişleriyle aniden hayatımıza giren soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklar ise kara bir bulut gibi üzerimize çöktü. Hâl böyle olunca özellikle bu mevsimlerde bağışıklığımızı güçlü tutmaya ve mikroplara karşı dirençli olmaya ihtiyacımız var. Birazdan vereceğimiz tarif tam da bu etkiyi yaratıyor. İşte o mucize kış şurubu tarifi!
7.10.2024Püf Noktası
Bilal Meşe'den Giovanni van Bronckhorst'un tercihlerine tepki! 'Immobile’yi niye oyundan aldın?'
Bilal Meşe'den Giovanni van Bronckhorst'un tercihlerine tepki! 'Immobile’yi niye oyundan aldın?'Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe siyah-beyazlı ekibi değerlendirdi.
7.10.2024Beşiktaş
Dünyada en kolay taklit edilebilen gıda! 'Doğal balı anlamanın tek yolu var'
Dünyada en kolay taklit edilebilen gıda! 'Doğal balı anlamanın tek yolu var'Bir balın doğal mı sahte mi olup olmadığının el yordamıyla yani tadına, dokusuna veya kokusuna bakılarak anlaşılamayacağını dikkat çeken Dr. Emel Damarlı, bunu anlamanın tek bir yolu olduğunu söyledi.

Benzer Haber Etiketleri

Bal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.