Üzüm

Üzüm

Son dakika üzüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan üzüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan üzüm haber sayfamızda...

Üzüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.231 üzüm haberi bulunmuştur.
MASTERCHEF KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? MasterChef'e veda eden yarışmacı kim oldu? İşte MasterChef'te elenen isim
MASTERCHEF KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? MasterChef'e veda eden yarışmacı kim oldu? İşte MasterChef'te elenen isimMasterChef'te eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca potaya giren yarışmacılar eleme gecesinde kıran kırana bir mücadele verdi. İki etaplı yarışmanın ilk etabında yarışmacılar üzüm ile yaratıcı tabaklar çıkardılar. İlk etabı geçenler MasterChef'te kalmayı en az bir hafta garanti altına alırken tabakları yeterli puanı alamayanlar ikinci etapta yeniden yarıştılar. Peki, MasterChef kim elendi? 15 Eylül 2024 MasterChef'e veda eden yarışmacı kim oldu?
16.09.2024Bilgi Rehberi
Boşalttıkları köye 29 yıl sonra gildiler
Boşalttıkları köye 29 yıl sonra gildilerHakkâri’nin Çukurca ilçesine bağlı Kurudere köyü, terör olayları nedeniyle 1995 yılında boşaltıldı. Bölgede huzur ortamının sağlanmasıyla birlikte vatandaşlar köylerine gidip ceviz, üzüm ve sumak hasadı yaptı.
16.09.2024Gündem
Masterchef'ten elenen isim belli oldu! Danilo Şef'ten Nevzat'a uyarı geldi
Masterchef'ten elenen isim belli oldu! Danilo Şef'ten Nevzat'a uyarı geldiMasterchef'te kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftalar ilerledikçe heyecan daha da artıyor. Masterchef'e veda eden isim belli oldu. İlk etapta şefler yarışmacılardan üzüm kullanarak tabak çıkarmalarını istedi. Danilo Şef Nevzat'ı uyardı. İşte merak edilen detaylar...
16.09.2024Cadde
İzmir'de balık ölümleri devam ediyor! Peki sebebi ne? Uzman isim anlattı
İzmir'de balık ölümleri devam ediyor! Peki sebebi ne? Uzman isim anlattıİzmir Körfezi'nde balık ölümleri devam ediyor. EGE Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Temel Bilimler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Doğan çözüm önerilerini anlattı ve havalar soğuyunca ölümler yavaşlar dedi.
11.09.2024 Gündem
Manisa'daki sağanak yağmur üzüm hasadına zarar verdi
Manisa'daki sağanak yağmur üzüm hasadına zarar verdiManisa Sarıgöl'de meydana gelen sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Üzüm üretiminin yapıldığı ilçede kurutulmak için serili olan hasada sağanak hasar verdi.
11.09.2024Gündem
Bakan Yumaklı,  biyoteknik mücadele desteğini açıkladı
Bakan Yumaklı, biyoteknik mücadele desteğini açıkladıTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Kimyasal ilaç kullanımını azaltmak için verdiğimiz biyoteknik mücadele desteğinin 2025 yılı için serada dekara 2 bin 550 liradan 3 bin 825 liraya, açık alanda ise 875 liradan 1305 liraya çıkarıldığını duyurmak istiyorum." dedi.
7.09.2024Gündem
Saçları baştan yaratan mucizevi yağ! Asla seyreltmeden kullanmayın, doğal görünüyor
Saçları baştan yaratan mucizevi yağ! Asla seyreltmeden kullanmayın, doğal görünüyorEsansiyel yağlar onlarca yıldır saç bakım ürünlerimizin içerikleri olarak tanıtılıyor, ancak bunların ne olduğunu ve ne işe yaradığını pek bilmiyoruz. Esansiyel yağlar oldukça etkilidir ve asla seyreltilmeden kullanılmamalıdır. Bunun yerine, hindistan cevizi, üzüm çekirdeği, argan veya jojoba gibi taşıyıcı yağlara damlalık yoluyla eklenmelidir. İşte saçınıza iyi gelecek 6 esansiyel yağ.
5.09.2024Saç Bakımı
'Ağustosta üretici ve market arasındaki fiyat farkı en fazla limonda görüldü'
'Ağustosta üretici ve market arasındaki fiyat farkı en fazla limonda görüldü'Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ağustos ayında üretici ve market arasındaki en fazla fiyat farkının yüzde 370,4 ile limonda görüldüğünü bildirdi.
4.09.2024Ekonomi
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim ÖnerileriDünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.09.2024Bebek
Yüksek sıcaklık üzümde kaliteyi artırdı
Yüksek sıcaklık üzümde kaliteyi artırdıDenizli’de hava sıcaklıkları yaz mevsiminde normalin üzerinde seyretmesi nedeniyle çekirdeksiz sultaniye üzümünde kalite artarken, verimde düşüş yaşandı.
3.09.2024Ekonomi
Afife sahneye geri dönüyor
Afife sahneye geri dönüyorMilliyet Sanat, eylül sayısında odağına tiyatroyu alıyor ve kapağına Demet Evgar ile bu ay prömiyer yapacak yeni oyunu “Afife”yi taşıyor.
Sofralık üzüm hasadı başladı
Sofralık üzüm hasadı başladıMersin’in Silifke ilçesinde üzün hasadı başladı. Üzümün kilogram fiyatı ise 25-30 liradan alıcı buldu.
31.08.2024Ekonomi
Konak rüzgârı
Konak rüzgârıVolkan Konak, sahne aldığı Bodrum’da Karadeniz rüzgârı estirdi.
29.08.2024Cadde
Pekmez deyip geçmeyin! İyi gelmediği şey yok, hakikisini bulmaksa hayli zor
Pekmez deyip geçmeyin! İyi gelmediği şey yok, hakikisini bulmaksa hayli zorFarklı bitki ve meyvelerden elde edilen pekmez türlerinin her biri kendine özgü sağlık yararlarıyla öne çıkar. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezleri olmanın ötesinde, içerdikleri zengin vitaminler, mineraller ve antioksidanlar sayesinde de sağlık açısından pek çok fayda sunarlar. Peki, hangi pekmezin hangi şifalı etkileri sunduğunu biliyor muydunuz?
Derya öğretmenin oğlu: Annemin ölüsünün karşı evinde 5 gün boyunca uyuduk
Derya öğretmenin oğlu: Annemin ölüsünün karşı evinde 5 gün boyunca uyudukMersin’in Erdemli ilçesindeki yazlık sitede meslektaşı olan sevgilisi Murat O. (46) tarafından bıçaklanarak öldürülen matematik öğretmeni Derya Demir'in (47) cenazesi, memleketi Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde toprağa verildi. Derya Demir'in oğlu Oğuz Özün, “Biz annemin ölüsünün karşı evinde 5 gün boyunca uyuduk, annemi her yerde aradık. Bu canilik son bulsun” dedi.
27.08.2024Gündem
Milli üzüm çeşidi "Borsakarası" artık bağlarda boy gösterecek
Milli üzüm çeşidi "Borsakarası" artık bağlarda boy gösterecekİzmir Ticaret Borsası ile (İTB) Tarım ve Orman Bakanlığı Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü işbirliğinde geliştirilen "Borsakarası" üzümü fidan olarak yetiştirilip üreticilere dağıtılacak.
26.08.2024Ekonomi
Malazgirt Zaferi'nin 953. yılı! Muş'ta böyle kutlandı
Malazgirt Zaferi'nin 953. yılı! Muş'ta böyle kutlandıMalazgirt Zaferi’nin 953’üncü yıl dönümü kutlanıyor. Muş'ta geniş bir katılımla kutlamalar böyle yapıldı.
24.08.2024Gündem
Kösedere’de Coşkun Sabah’la unutulmaz gece
Kösedere’de Coşkun Sabah’la unutulmaz geceKaraburun Kösedere Köyü’nde 15. Kösedere Üzüm Şenliği düzenlendi. Şenlikte sahne alan Coşkun Sabah, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.
23.08.2024Ege
Tüp bebek tedavisinde başarıyı artıran yöntemler
Tüp bebek tedavisinde başarıyı artıran yöntemlerHer çift bir gün anne-baba olabilmeyi arzular. Ancak bazen bu, normal yollarla mümkün olmaz. Tüp bebek tedavisinde gelişen teknolojiler ve yöntemlerle her geçen gün anne-baba olma şansı daha da artıyor. İşte o yöntemden birkaçı...
23.08.2024Ege
Bakan Uraloğlu Kayseri'ye yapılan yatırım miktarını açıkladı
Bakan Uraloğlu Kayseri'ye yapılan yatırım miktarını açıkladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu; Kayseri'ye 22 yılda 61.2 milyar TL yatırım yaptıklarını söyledi.
23.08.2024Ekonomi
MASTERCHEF SİMİT TARİFİ: 🥯Ev yapımı, dışı çıtır içi pamuk gibi simit nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef simit yapımı
MASTERCHEF SİMİT TARİFİ: 🥯Ev yapımı, dışı çıtır içi pamuk gibi simit nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef simit yapımıMasterChef'te yeni haftanın ilk yarışması kaptanlık oyunu için yarışmacılardan simit yapmaları istendi. Yarışmanın tutkunları ise MasterChe'te yapılan simit tarifini araştırmaya başladı. Peki, Ev yapımı, dışı çıtır içi pamuk gibi simit nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte MasterChef simit tarifi...
19.08.2024Bilgi Rehberi
Gençlerbirliği ile Boluspor puanları paylaştı!
Gençlerbirliği ile Boluspor puanları paylaştı!Trendyol 1. Lig'in 2'nci haftasında Gençlerbirliği ile Boluspor 1-1 berabere kaldı.
18.08.20241.Lig
Deprem bölgesinde bereketli üzüm hasadı: Tarlada 20 lira markette 80 lira!
Deprem bölgesinde bereketli üzüm hasadı: Tarlada 20 lira markette 80 lira!Hatay'ın lezzetiyle ün salan üzümünde bereketli hasat başladı. Üzüm tarlada kalitesine göre 20 TL ile 30 TL arasında alıcı buluyor.
13.08.2024Ekonomi
Ege’de tarımsal dönüşüm
Ege’de tarımsal dönüşüm2019 Yılının Eylül ayında, Şükrü Cem Akçay ve Emre Aksoy Ege'nin bereketli topraklarında bir yolculuğa çıktılar. Bu yolculuğa çıkarken de aslında var olan, atalarımızdan bize miras kalan geleneksel yöntemleri, geçmişte var olan tarımsal üretimi ve ormanla komşuluğu geleceğin teknolojisi ile birleştirerek yeni bir model tasarladılar.
10.08.2024Ege

Benzer Haber Etiketleri

Üzüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.