GündemSon dakika | Antalya'da korkutan deprem!

Son dakika | Antalya'da korkutan deprem!

16.11.2019 - 21:23 | Son Güncellenme:

AFAD verilerine göre; saat 21:14'te merkez üssü Antalya'nın Elmalı ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika | Antalyada korkutan deprem

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin verilerine göre, saat 21.14'te, merkez üssü Antalyanın Elmalı ilçesine bağlı Bayındır Mahallesi'nde Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 53.54 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre ilçede hasar oluşmadı.

Haberin Devamı

Kandilli Rasathanesi, Merkes üssü Bozhüyük Elmalı olan depremin şiddeti 4.4, derinliğini ise 69.5 km olarak açıkladı. 

Öte yandan Doğu Akdeniz'de 22.14'te 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 26.2 km.

KEŞFETYENİ
Gülben Ergen'den yeni dövme! Tarihlerin anlamı ortaya çıktı
Gülben Ergen'den yeni dövme! Tarihlerin anlamı ortaya çıktı

Cadde | 19.04.2025 - 07:31

Her dönem adından söz ettiren, son zamanlarda Demet Akalın ile yaşadığı gerilimle tekrar konuşulan Gülben Ergen'den yeni dövme geldi.

Yazarlar