Gündem Selde kaybolan Zilal’in cansız bedeni bulundu

Selde kaybolan Zilal’in cansız bedeni bulundu

08.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Amasya’da sağanak yağış nedeniyle oluşan sele kapılan araçta kaybolan Zilal Şahin’den acı haber geldi. Bölgede arama yapan ekipler önceki gece Şahin’in cansız bedenine ulaştı. Selin vurduğu diğer illerde hasar tespit çalışmaları sürerken, Samsun’da üç ilçede dün için eğitime ara verildi.

Selde kaybolan Zilal’in cansız bedeni bulundu

Amasya’da geçen pazar günü piknik yaptıkları alanda eşi Serkan (33) ve arkadaşları Murat Ekşi (38) ile birlikte otomobilde sel sularına kapılan Zilal Şahin’in (30) cansız bedenine önceki gece ulaşıldı.

Haberin Devamı

Gözyaşlarıyla veda

Arama ekipleri Şahin’in cansız bedenine piknik yaptıkları alana yaklaşık 150 metre mesafede ulaştı. Evli ve bir çocuk annesi talihsiz kadın, Tekirdede mezarlığında gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun’da sağanak yağış ve sel dolayısıyla Salıpazarı ve Ayvacık ilçeleri geneli, Terme ilçesinde ise Cumhuriyet İlk ve Cumhuriyet Ortaokulu’nda dün için eğitime ara verildi.

Nevşehir’in Ürgüp İlçesine bağlı İbrahimpaşa Köyünde geçtiğimiz günlerde etkili olan yağış nedeniyle oluşan sel, alt yapıda bozulmalara sebep oldu. Mersin’in Mut ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve dolu sonrası derelerin taştığı mahallelerde zarar gören tarım arazilerinde hasar tespit çalışması başlatıldı.