Gündem Nuh’un gemisinin yolunda yaralandı

Nuh’un gemisinin yolunda yaralandı

16.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’de Sahil Güvenlik adıyla gösterilen Baywatch’un eski yıldızlarından Donna D’Errico (44) Türkiye tatili sırasında korku dolu anlar yaşadı

Nuh’un gemisinin yolunda yaralandı

Ağrı Dağı’na ‘Nuh’un gemisini aramak için’ giden D’Errico çocukluk hayalini gerçekleştirmek isterken yaralandı. Dağa tırmanışı sırasında düşerek yaralanan D’Errico’nun yüzü tanınmayacak hale geldi. D’Errico kazaya rağmen gezisinin son 2 gününü de tamamlayacağını açıkladı. Aktris karşılaştığı ilk problemin bu kaza olmadığını söyledi. Güzel oyuncu blogunda, “Bu sabah Kürt rehberlerimizden biri tarafından uyandırıldım. Dağı terketmemiz gerektiğini çünkü Türk ordusu ve PKK arasında sorun çıktığını ve tehlike altına olduğumuzu söyledi” diye yazdı. Geçen yıl yaptığı bir röportajda Nuh’un gemisini bulmanın çocukluk hayali olduğunu söyleyen D’Errico gezisi için gerekli parayı kendisine yapılan bağışlarla topladı. İki çocuk annesi D’Errico geçmişte Playboy dergisine de soyunmuştu.

Haberin Devamı

Nuh’un gemisinin yolunda yaralandı

Nuh’un gemisini bulmanın çocukluk hayali olduğunu söyleyen D’Errico, gezisi için gerekli parayı kendisine yapılan bağışlarla toplamıştı.