Gündem Doya Doya Moda kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?

02.12.2019 - 07:48 | Son Güncellenme:

TV8 kanalının yeni başlayan yarışması Doya Doya Moda'da 7 yarışmacı birbirine karşı mücadele ediyor. Jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Banu Noyan, Kemal Doğulu ve Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu Doya Doya Moda yarışmasında günlük puanlama uygulanıyor. Hafta sonunda ise en yüksek puanı alan birinci oluyor. En düşük puanı alan ise yarışmadan eleniyor. Peki bu hafta Doya Doya Moda yarışmasında kim elendi? Doya Doya Moda 29 Kasım'da kim gitti?

Doya Doya Moda kim elendi Haftanın birincisi kim oldu

Hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda yarışması yeni bölümüyle bugün 12:45'te ekrana gelecek. Birbirinden farklı yarışmacıların bulunduğu Doya Doya Moda'da büyük bedenler en şık olmaya çalışıyor. 4 kişiden oluşan jüri, yarışmacılara günlük puan veriyor ve Cuma gününde bu puanların toplamı hesaplanarak, en düşük ve en yüksek haftalık puan ortaya çıkıyor. Cuma günleri haftanın birincisi belli olurken, yarışmanın elenen ismi de açıklanıyor. Peki 29 Kasım Cuma günü Doya Doya Moda'da kim elendi? Hangi yarışmacı gitti?

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda yarışmasının ilk haftasında elenen isim Yaprak Sultan oldu. Peki hangi yarışmacı haftanın birincisi oldu?

Doya Doya Moda kim elendi Haftanın birincisi kim oldu

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

Doya Doya Moda yarışmasında haftanın kazananı 83 puanla Sündüz oldu.

Doya Doya Moda kim elendi Haftanın birincisi kim oldu