Gündem Doya Doya Moda kim elendi? Doya Doya Moda yeni sezonda ilk hafta kim gitti, kim kazandı?

Doya Doya Moda kim elendi? Doya Doya Moda yeni sezonda ilk hafta kim gitti, kim kazandı?

17.07.2020 - 16:29 | Son Güncellenme:

Doya Doya Moda yarışmasının yeni sezonu geçtiğimiz Pazartesi başladı. TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Doya Doya Moda'da haftanın finali ise bugün yaşandı. Peki yeni sezonun ilk haftasında yarışmaya veda eden isim kim oldu? Doya Doya Moda 17 Temmuz'da kim elendi, kim birinci oldu?

Doya Doya Moda kim elendi Doya Doya Moda yeni sezonda ilk hafta kim gitti, kim kazandı

Hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında toplam 7 yarışmacı birbiriyle mücadele ediyor. Her gün için farklı konsepte hazırlanan yarışmacılar, jüri üyelerinden yüksek puan almaya çalışıyor. Haftanın son günü ise günlük verilen puanlar toplanıyor ve birinci belli oluyor. Aynı zamanda elenen yarışmacının da açıklandığı Doya Doya Moda haftanın final bölümleriyle yoğun ilgi görüyor. Peki bu hafta Doya Doya Moda'da kim elendi, kim birinci oldu? 13-17 Temmuz 2020 tarihleri arasında yaşanan yeni sezonun ilk hafta birincisi ve eleneni...

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA'DA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda yarışmasında bugünün birincisi 16 puanla Birben oldu. Birben, Kemal Doğulu ve Gülşah Saraçoğlu'ndan 4 puan, Seray Sever'den 5, Uğurkan Erez'den 3 puan alarak günün kazananı oldu.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda yarışmasında bugün kimse elenmedi. Yeni sezonun ilk haftasında elenecek olan isim yarın açıklanacak.