Gündem Dehşet anları! Ayrıldığı eski kocasını sokak ortasında bıçakladı

Dehşet anları! Ayrıldığı eski kocasını sokak ortasında bıçakladı

20.05.2024 - 11:22 | Son Güncellenme:

Avcılar’da, Doğan Y., sokak ortasında kavga ettiği eski eşi Ö.Y. tarafından başından ve bacağından bıçakla yaralandı. Yaralı Doğan Y. ve beraberindeki E.Ç. isimli kadın, Ö.Y.'yi yere yatırdı. Ö.Y.'nin yardım çığlıkları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 01.00 sıralarında, Denizköşkler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Doğan Y. (40), alacak verecek meselesinden anlaşmazlık yaşadığı eski eşi Ö.Y.’yi (43) çağırarak konuşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine sokağa gelen Ö.Y., Doğan Y.'nin birlikte yaşadığı E.Ç. (37) isimli kadınla tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü.

Haberin Devamı

ESKİ KARISININ BOĞAZINI SIKARAK KALKMAMASI İÇİN KOLLARINDAN TUTTU

Ö.Y., eski eşi Doğan Y.’yi bıçakla sol bacağından ve alnından yaraladı. Bunun üzerine E.Ç., Ö.Y.’ye saldırarak yere düşürdü. Yaralı Doğan Y. ve E.Ç., yerde yatan Ö.Y.'nin boğazını sıkarak kalkmaması için kollarından tuttu. Yerdeki kadın, bağırarak çevredekilerden yardım istedi.

Bu sırada otomobiliyle yoldan geçen bir kişi, kadının yardım çığlıkları üzerine aracını durdurdu. Duruma müdahale eden kişi, ikiliyi ayırırken polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibi Doğan Y.’yi ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Ö.K. ile E.Ç ise Aile İçi Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne teslim edildi. İşlemleri tamamlanan Ö.Y., eski eşini yaraladığı gerekçesiyle adliyeye sevk edildi. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Dehşet anları Ayrıldığı eski kocasını sokak ortasında bıçakladı

O ANLAR KAMERADA

Sokaktaki arbede anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Doğan Y. ve E.Ç.'nin yere yatırdıkları Ö.Y.'yi kalkmaması için sıkıca tuttukları görülüyor. Yerdeki Ö.Y., "Yetişin, imdat, yardım edin" diye bağırırken Doğan Y., bıçağı kenara atıyor. Bu sırada sokakta duran bir otomobilden inen kişilere Doğan Y.'nin, "Gel buraya, alnıma bir şey bas. Bıçakladı beni" dediği duyuluyor. Yardım eden kişiler ambulansı ararken Ö.Y.'nin "Kendi bıçakladı, kendi yaptı" dediği duyuluyor.