Gündem Candan kardeşlerle ikna toplantılarına gitmişler! Çeteye ikinci darbe

Candan kardeşlerle ikna toplantılarına gitmişler! Çeteye ikinci darbe

12.01.2024 - 20:06 | Son Güncellenme:

Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin üyesi olduğu iddia edilen ve 100 milyon liralık vurgun yapan suç örgütüne polis bir operasyon daha yaptı. Dalga dalga gelen ve dördüncüsü yapılan son operasyonda Candan kardeşler gibi çetenin ikna ekibi olan şüpheliler yakalandı. Tüm detaylar Kanal D Ana Haber'de ortaya çıktı.

Candan kardeşlerden sonra onlarla birlikte toplantılara katılan ikna ekibi de gözaltına alındı. Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin üyesi olduğu o suç örgütüne ilk operasyon 2020 yılında yapıldı. Çetenin lideri Eren Koç ve adamları tutuklandı.

Haberin Devamı

Candan kardeşlerle ikna toplantılarına gitmişler Çeteye ikinci darbe

POLİSLİKTEN ATILMA

Operasyon daha sona ermemişti. Çünkü çetenin dışında bir lideri daha vardı. O da polislikten atılan Kaan kod adlı Onur Apaydın idi. 2,5 yıl sonra o ve diğer adamları yakalandı.

Candan kardeşlerle ikna toplantılarına gitmişler Çeteye ikinci darbe

3. DALGA CANDAN KARDEŞLERE

3. dalga operasyonu da Bahar-Nihal Candan kardeşlere yapıldı. Candan kardeşler iddiaya göre hem çetenin para kasası hem de vitrini idi. İkisi de tutuklandı.

Bahar-Nihal Candan kardeşlerle birlikte yemekli ikna toplantılarına katılan başka çete üyeleri de vardı. Onlar 3 operasyonda da deşifre olmadılar. Hala dışardaydılar ve hala aynı yöntemle dolandırıcılık yapmaya devam ediyorlardı.

Candan kardeşlerle ikna toplantılarına gitmişler Çeteye ikinci darbe

MAĞDUR SAYISI 36'YA YÜKSELDİ

Yeni mağdurlar dolandırıcılık büro amirliğine o şüphelilerin isimlerini verdi. Ekipler hemen harekete geçti ve 3 operasyonda da deşifre olmayan o çete üyelerinin peşine düştü. Suç örgütüne 4. kez operasyon yapıldı. 6 şüpheli gözaltına alındı ve onlardan 3'ü polis sorgusunun ardından tutuklandı.