Gündem ‘Beştepe’ye de giderim’

‘Beştepe’ye de giderim’

23.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir TV yayınında, partisinin yeni dönem muhalefet politikasını anlattı. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili konuşan Özel, “Seçmenden oyu alıp, ertesi gün ‘erken seçim’ dersen, o demez mi ‘Hani bu yerel seçimdi, hani sarı kart gösteriyorduk?’ O millet patronun kendisi, hepimizin efendisi. Erken seçim isterse, o gün ben de ‘erken seçim’ derim” dedi.

‘Beştepe’ye de giderim’

CHP lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yapacağı görüşmenin yeri konusunda da “Eğer randevuyu Çankaya Köşkü’nde verirse, son derece şık olur” dedi; Beştepe’yi doğrudan tercih etmeyeceğini belirterek “Ama mekan tartışmasıyla böyle önemli bir görüşmeyi heba etmem. Beştepe’de randevu verilirse Beştepe’ye giderim. Bir inat uğruna dünya kadar beklentiyi -milletin beklentileri- heba edemem” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Büyük emekli mitingi

Özel, çok yakında büyük bir emekli mitingi yapacaklarını belirterek “Mitinglerimiz barışçıl, hep birlikte sesimizi yükseltmeye yönelik mitingler olacak. Emeklilerden sonra ‘mülakatı kaldır’ mitingi olabilir” dedi.