Gündem AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: İzmir'in meseleleri çözülecek

AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: İzmir'in meseleleri çözülecek

20.01.2024 - 17:59 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN TÜRK'e konuştu. Hamza Dağ, "İzmir'in her sokağına hakimiz. İzmir'in sorunlarını çözeceğiz. Bu şehre daha çok hizmet etmek istiyoruz" dedi.

31 Mart yerel seçimlerine 70 gün kaldı. AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ oldu. Hamza Dağ CNN TÜRK ekranlarında kentle ilgili planlarını anlattı. Hamza Dağ yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Biz bu şehirde büyüdük. Bu şehrin her sokağına eserimizi koyduk. Önümüzdeki süreçte de bunu devam ettireceğiz. Bu şehre daha çok hizmet etmek istiyoruz. Bu şehrin sorunlarını biliyoruz. Bu da bize çözmek konusunda büyük bir irade veriyor. Çok daha güçlü bir dönemi hep birlikte geçirmek istiyoruz. 31 Mart akşamı hizmet belediyeciliğinin ortaya çıkmasını sağlamaya gayret edeceğiz.

4.5 milyon İzmirli benim kardeşim. Ben bu şehri çok seviyorum. Ailecek bu şehre hizmet etmek istiyoruz.

İZMİR'İN MESELELERİ ÇÖZÜLECEK

İzmir'in çöp sorununu da biliyorum trafik sorununu da biliyorum. Körfez'in nasıl düzenlenmesi gerektiğini bilen birisiyim. İzmir'in her sokağına hakim durumumuz var. Her yerin meselesini biliyoruz. Seçime dair heyecanı var bu insanların. İnsanların dertleriyle dertlenmeye gayret ettik. Bundan sonra samimiyetimizden hiç ödün vermeyeceğiz. Çalışkanlıkla sonuç alacağız. 25 yıldır bu şehirde bizim belediyeciliğimiz yok. Sorunların 5 yıl daha ötelenmesi mümkün değil. İzmir'in meseleleri çözülecek.