29.05.2010 - 13:05 | Son Güncellenme:
Barbeküde kızartılan kobaylar - Güney Amerika
Meksika'nın işkembe çorbasını andıran Menudo çorbası. İnek midesi ve acılı baharatlar eşliğinde sunuluyor...
Türk mutfağındaki kelle-paçanın bir benzeri olan Paya Hindistan'ın kahvaltı kültürünün önemli bir parçası.
Huitlacoche, yani mısır mantarı Meksika'nın sevilen kahvaltılarından...
Avustralya'da Aborjin mutfağının örneklerinden olan timsah embriyosu...
Filipinler'de oldukça popüler olan Balut yumurtadan çıkmasına kısa bir süre kalan ördek embriyosu... Balut, kahvaltı ve diğer öğünlerde sıkça tüketiliyor
İngiltere
İran
Küba
Polonya
İspanya
Fas
Hawaii
İsveç
İzlanda
Portekiz
Avustralya
Brezilya
İtalya
Danimarka
Filipinler
Alaska
Almanya
Amerika
Fransa
Hindistan
İskoç kahvaltısı
Tayland
Arjantin
İrlanda
Kanada
Meksika
Vietnam
Peru
Bolivya
Mısır
Japonya
Çin
Moğalistan
Belize
Macaristan
Kore
Pakistan
Estonya
Ürdün
Venezüella
Kolombiya
Gana
Bahama
Kosta Rika
Türkiye