GündemEşofman giyen öğrenciye ‘zina’ imasına soruşturma

Eşofman giyen öğrenciye ‘zina’ imasına soruşturma

26.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Konya’da Milli Eğitim İl Müdürlüğü, sosyal medya hesabından beden eğitimi dersinde eşofman giyen öğrencilerin zina yaptığı iması içeren paylaşımlar yapan Felsefe Öğretmeni Ercan Harmancı hakkında soruşturma başlattı.

Eşofman giyen öğrenciye ‘zina’ imasına soruşturma

Merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi’ndeki Ayşe Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde görev yapan Felsefe Öğretmeni Ercan Harmancı (44), Twitter hesabından beden eğitimi derslerinde eşofman giyilmesini eleştirip, öğrencilerin eşofman giyerek zina yaptığını ileri süren paylaşımlar yaptı.

Haberin Devamı

Eşofman giyen öğrenciye ‘zina’ imasına soruşturma
‘İşlem başlatılacak’

Harmancı’nın ‘Ya benim çok sapık duygularım var ya da şeytan onlara uğramıyor. Bir genç kızın vücut hatlarını gördükten sonra şeytan size üflemiyorsa ya erkekliğinizi ya da imanınızı kaybetmişsiniz demektir’, ‘Beden eğitimi değil, bedeni şeytana hazırlama eğitimi’, ‘Kız öğrencilerin giydiği eşofman onları çıplak yapar’, ‘Okullarda zina yapılmıyor mu?, ‘Bir beden eğitimi öğretmeninin karşısında vücut kıvrılıyorsa ne kadar olması önemli değil onun adı zinadır’ paylaşımları sosyal medyada büyük tepki topladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Harmancı hakkında soruşturma başlattı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, “Konu bize ulaşınca Valiliğin izniyle öğretmen hakkında soruşturma başlattık. Sonucuna göre öğretmen hakkında işlem başlatılacak” dedi.

Haberin Devamı

‘Sevap bekliyorum’

Ercan Harmancı kendisini eleştirenlere ise, “Beden eğitimi dersi seçmeli olmalıdır isteyen seçsin. Yarın ölünce hesap sorulacak bir konu için tartışmam. Sosyal medyada paylaştığım tüm paylaşımlardan sevap bekliyorum, karşılığı cennette, suçu vız gelir” yanıtını verdi.

Yazarlar