Güncel Tuvalet Kağıtları Nereye Koyulabilir?

Tuvalet Kağıtları Nereye Koyulabilir?

Son Güncellenme:

.

Tuvalet Kağıtları Nereye Koyulabilir

Banyolar ve tuvaletler evlerin en işlevsel olması gereken bölümleri arasında bulunuyor. Evin tüm bireylerinin kullandığı bu önemli yaşam alanları bir çok gerekli eşyayı da içinde barındırır. Örneğin tuvaletiniz nerede olursa olsun mutlaka yedek olacak şekilde tuvalet kağıdı rulolarınızı depolamanız gerekir. Küçük bir banyonuz varsa veya tuvaletinizde yeterince saklama yeri bulamıyorsanız bu bir problem yaratır. Genellikle 12 ya da 16 rulo şeklinde çoklu adetlerde satın alınan ve tuvaletin en önemli ihtiyacı olan tuvalet kağıtlarını depolamak için uygun bir alana ihtiyacınız olur. Tabii ki her seferinde sadece iki rulo alarak sık sık süpermarketi ziyaret etmek bir çözüm olabilir ancak bunun yerine uygulayabileceğiniz birkaç yaratıcı önerimiz var.

Haberin Devamı

Tuvalet üzeri raflar

Tuvalet Kağıtları Nereye Koyulabilir

Tuvalet üzeri duvar rafları hem sevdiğiniz objeleri sergilemek hem de yedek tuvalet kağıtlarını düzenli olarak yerleştirmek için ideal raf alanlarıdır. Bu pratik raflarla hem tuvaletinizi güzelleştirebilir hem de saklama sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Tuvalet kağıdı standları

Tuvalet Kağıtları Nereye Koyulabilir

Tuvalet kağıdı standları; genellikle birkaç rulo için kullanabileceğiniz, ruloları sabit bir çubuk üzerine üst üste dizerek oluşturulan basit ama işlevsel dekorasyon parçalarıdır. Banyo ve tuvalet takımınıza uygun olarak metal veya ahşap standlar kullanarak sade ama şık bir alan oluşturabilirsiniz.

Rulo dolapları

Tuvalet Kağıtları Nereye Koyulabilir

Kağıt rulolarınızı stoklayabileceğiniz özel dolaplar tuvalet gibi dar alanlar için özel çözümler sunuyor. Farklı tasarımlarda ve boylarda bulabileceğiniz rulo dolaplar, dar yapılarıyla en zorlu odaları bile depolamaya uygun hale getiriyor.

Haberin Devamı

Metal ve hasır sepetler

Tuvalet Kağıtları Nereye Koyulabilir

Eğer gerçekten küçük bir tuvalete sahipseniz ve tuvalet kağıdı rulolarınızı koymak için özel bir yer ayıramıyorsanız onları metal bir sepet ile rezervuar alanının üzerine yerleştirebilirsiniz. Bu pratik düzenleyici sayesinde hem şık hem de modern bir görünüm elde edersiniz. Mutfak ve odalarda dağınıklığın kurtarıcısı olan hasır sepetler de banyo ve tuvaletlerinizde rulo benzeri çok yer kaplayan ve sık kullanılan günlük malzemeler için doğru bir seçenek oluşturuyor.

Kapı üstü rafları

Tuvalet Kağıtları Nereye Koyulabilir

Hem basit hem de çok kullanışlı olan bu çözüm dağınıklığı ortadan kaldırmak için mükemmel bir seçenek. Duvarınızla aynı renkte seçeceğiniz tekli geniş bir rafla ihtiyaç duyduğunuz tuvalet kağıdı stoğunuzu kapı üzerinde kolaylıkla depolayabilirsiniz.

Plastik ayakkabılıklar

Tuvalet Kağıtları Nereye Koyulabilir

Üstten açılan renkli plastik ayakkabılıklar tuvalet kağıdı rulolarınız için son derece ideal ve neşeli bir çözüm olabilir. Yapısı dolayısıyla suya dayanıklı olan bu özel dolaplar banyo gibi nemin yüksek olduğu alanlarda son derece kullanışlıdır. Farklı renklerde birkaç modüler parça seçerek düz, sıkıcı alanları ve duvarları neşeli saklama bölmelerine dönüştürebilirsiniz.