Dekorasyon Ekmek Kızartma Makinesi İle Radyo Bir Arada!

Ekmek Kızartma Makinesi İle Radyo Bir Arada!

Son Güncellenme:

.

Ekmek Kızartma Makinesi İle Radyo Bir Arada

Bir sabah uyandığınızda ekmek kızartma makinenizden en sevdiğiniz şarkının sesinin yükseldiğini hayal edin. Önce inanmayıp, sonra da şaşırdınız değil mi? İmkansız gibi gözükse de aslında değil, çünkü retro radyo Radiooo Toaster, ekmek kızartma makinesinin ardında son teknolojik özelliklere sahip bir radyo taşıyor. Estetik görüntüsü ile ekmek kızartma makinelerini aratmayan ürün, adeta ekmek kızartma makinesinden radyo dinliyormuşsunuz hissi yaratıyor.

Haberin Devamı

Retro Tarz ve Teknoloji Bir Arada

Ekmek Kızartma Makinesi İle Radyo Bir Arada

Geçmiş çağları andıran bir görüntüye sahip radyo, ilk bakışta son derece retro gözüküyor. Ancak model, retro bir görüntünün altında bir radyodan beklenenden çok daha fazlasını taşıyor. Klasik bir radyo gibi çalışan sistemiyle ise 20. yüzyılı kahvaltı sofralarınıza taşıyor. Ekmek makinesi görüntüsünde tasarlanan model ile kahvaltı sofralarınızda her daim bulunan ekmek makinesi, artık görüntüsünden hiç taviz vermeden bir radyoya dönüşüyor. Ekmek kızartma makinesi görüntüsünden yükselen müzik sesi, ilk defa gören herkesi büyük bir şaşkınlığa sürüklese de, ürün sonrasında masaların olmazsa olmazı haline geliyor. Radiooo Toaster ile ruhun gıdası müzik, geçmişin izleri ve teknolojinin cömertliğiyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Radyodan Çok Daha Fazlası: Bluetooth Hoparlör

Ekmek Kızartma Makinesi İle Radyo Bir Arada

Modelin retro görüntüsü, radyo olmasının yanı sıra arkasında farklı birçok özellik de taşıyor. Normal radyolar gibi herhangi bir kanaldan bir haber, bir program dinleyebileceğiniz ürün; yalnızca sıradan bir radyo olmakla kalmıyor. Radyonun yanında Bluetooth desteği de taşıyan model, başka bir cihaza bağlanarak hoparlör olarak da kullanılabiliyor. Böylece sadece radyo kanallarını değil, dinlemek istediğiniz bir şarkıyı veya sesi de Bluetooth sayesinde açmanız mümkün. Gerek telefon gerek bilgisayar gerekse de tablet; her cihaza Bluetooth ile bağlanarak müziğinizi ideal ses kalitesi ile dinleyebilirsiniz. Ekmek kızartma makinesi görünümlü radyonuz böylece aynı anda birçok işlem gerçekleştirerek çok işlevliliğini de kanıtlamış oluyor.

Evinizin Dekorasyonuna Yeni Bir Hava

Ekmek Kızartma Makinesi İle Radyo Bir Arada

Radiooo Toaster, radyo ve Bluetooth'lu hoparlör özelliklerinin yanı sıra, özgün tasarımı ile de evinizin dekorasyonuna yeni bir boyut kazandırıyor. Metal görünümlü aparatları ve yuvarlak, minik, şık görüntüsü ile bir ekmek kızartma makinesinin sahip olduğu tüm detayları ortaya çıkaran model, evinizde yer kaplamadığı gibi koyduğunuz her köşeye de yakışıyor. Mutfağınızda, salonda, çalışma odanızda ortama ve dekorasyona kolayca uyum sağlayan radyo, her bakışta içinizi ısıtıyor. Tıpkı eski radyolar gibi döndürülebilir düğme taşıyan üründe kanaldan kanala geçiş yapmak da böylece kolaylaşıyor. Kullanımı kolay, çok işlevli, ekmek kızartma makinesi görünümlü retro radyo ile müzik zevkinize de yeni bir boyut ekleniyor.