Eğitim Tokat İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Tokat İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

12.03.2022 - 14:46 | Son Güncellenme:

Tokat kuzeyinde Samsun ili, kuzeydoğu tarafında Ordu, güneyinde Sivas, güneybatı tarafında Yozgat ve batı kısmında Amasya bulunan bir ilimizdir. Tokat ilinin toplam yüz ölçümü 10.071 km² şeklinde geçmektedir. 12 ilçeye sahip olan Tokat ili bulmacalarda sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Peki, Tokat İlçesi bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada Tokat ilçeleri nelerdir sizler için derledik.

Tokat İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Kapladığı alan, Türkiye topraklarının % 1.3'ünü kapsayan Tokat şehrinin 12 ilçesi bulunmaktadır. Bu ilçeler bulmaca sorularında sıklıkla soru yanıtı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bulmacada Tokat ilçesi sorusuna, harf sayısına dikkat ederek cevap vermek gerekmektedir.

Haberin Devamı

 Tokat İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir?

 Tokat ilçesi bulmaca sorusunun en kısa cevabı ZİLE ilçesidir. Ancak bununla birlikte 12 ilçe ismi daha vardır. Bu nedenle bulmaca sorunu yanıtlarken harf sayısına ve denk gelen harflere dikkat edilmelidir.

 Harf Harf Bulmacada

 Tokat ilçeleri arasında 4, 5, 6, 8, 9, 10 harflik ilçeler bulunmaktadır. Bulmacada Tokat ilçesi sorusuna verilecek cevaplar ise aşağıdaki gibi sıralanmaktadır.

 ALMUS, ARTOVA, BAŞÇİFTLİK, MERKEZ, ERBAA, NİKSAR, PAZAR, REŞADİYE, TURHAL, SULUSARAY, YEŞİLYURT, ZİLE ilçeleridir.