Ege Uydukent’e ilaç oldu

Uydukent’e ilaç oldu

29.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, temelleri 1995 yılında atılmış olmasına rağmen önceki dönemde görev yapan yöneticiler tarafından sorunları bir türlü çözülemeyen Uydukent’te ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.

Uydukent’e ilaç oldu

Alkışlarla karşılanan Başkan Ömer Günel, önce Uydukent’teki problemler nedeniyle ölüm orucu başlatan Ayhan Kaçar’ı ikna ederek eylemine son verdirdi. Bölgede gerçekleştirilen yol yapım, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Günel, site sakinlerinin sorun ve önerilerini dinledi. Başkan Ömer Günel, “Benden önceki belediye başkanları sorunlarınıza kulaklarını hep tıkadı, görmezden geldi. Göreve başladığımdan bu yana geçen sürede mutlu olmanız için çalışıyorum. İlk etapta sizlere içerisinde spor alanları, çocuk oyun grupları ve kameriyelerin olacağı bir park alanı yapacağım. Ayrıca Uydukent’in problemlerini kalıcı çözüme kavuşturmak için de eylül ayında tamamlayacağımız bir planlama gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.
Uydukent’le ilgili yapılacak planlamalardan da bahseden Başkan Günel, ardından site sakinlerinden gelen soruları cevapladı.

Haberin Devamı

Kuşadası Belediyesi, CHP Parti Okulu tarafından yaşama geçirilen ‘Mavi Hayaller’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aydın’ın Karpuzlu ilçesinden gelen çocukları misafir etti. Güne, Arya A.Ş Gazibeğendi Tesisleri’nde Başkan Ömer Günel’le öğle yemeği yiyerek başlayan çocuklar, daha sonra Kuşadası’nın tarihi ve kültürel mekânlarını gezerek tekne turuna çıktı.