Ege Hibrit eğitimde sanal gerçeklik

Hibrit eğitimde sanal gerçeklik

24.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları, VRLab Academy ile işbirliği yaptı. Öğrencilerin fizik, kimya, biyoloji ve fen bilimleri alanında sanal gerçeklik teknolojisiyle deney yapma fırsatı bulacağı belirtildi...

Hibrit eğitimde sanal gerçeklik

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları, eğitimde bilimsel vizyona odaklanarak sanal gerçeklik teknolojisi ile zamandan ve mekândan bağımsız bilimsel laboratuvar deneylerinin yapılmasını sağlayan VRLab Academy ile akademik işbirliğine imza attı. Öğrenciler; fizik, kimya, biyoloji, fen bilimleri alanlarındaki laboratuvar uygulamalarından; popüler bilim, nükleer fizik laboratuvarlarına kadar farklı bilimsel kategorilerde sanal gerçeklik teknolojisi ile deney yapma fırsatı bulacak. Hibrit eğitime geçiş yapılan bu dönemde, öğretmen ve öğrencileri sanal gerçeklik teknolojisi ile buluşturarak yepyeni bir bilim vizyonunun kapıları aralanacak.
Medicana Eğitim Grubu CEO’su Ayfer Batı, “Her bireyin kendi potansiyelini en üst düzeyde ortaya çıkarma şansına sahip olmasını önemsiyoruz. Modern çağın eğitime sunduğu tüm imkânları öğrencilerimizin tutku alanlarıyla buluşturarak onların ‘Başarı Tasarımı‘na rehberlik ediyoruz. VRLab Academy ile öğrenci ve öğretmenlerimiz, dünyanın en gelişmiş laboratuvarlarında sanal gerçeklik teknolojisi ile zamandan ve mekândan bağımsız bir şekilde deney yapma fırsatı yakalayacak” dedi. VRLab Academy Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Demirci de, VRLab Academy’nin öğrencilerin teorik olarak almış oldukları derslerin laboratuvar uygulamalarını yaparak, bilim alanında derinleşmenin akademik performansa ve eğitimde fırsat eşitliğine olan katkısını vurguladı.