Ege Bizimkisi bir aşk hikayesi!

Bizimkisi bir aşk hikayesi!

05.05.2024 - 00:40 | Son Güncellenme:

İzmir’de lösemi tedavisi gören Nehir Yurtsever, erkek arkadaşı Emre Coşkun tarafından sürpriz evlilik teklifi aldı. Yurtsever’in “Evet” cevabının üzerine hastane bahçesine gelen arkadaşları, “Kalk Kız Evlencez” pankartı açtı.

Bizimkisi bir aşk hikayesi

İzmir’in Buca ilçesinde yaşayan 19 yaşındaki Nehir Yurtsever, bacaklarında morluklar oluşması üzerine doktora başvurdu ve genç kıza lösemi teşhisi kondu. Daha sonra Yurtesever’in tedavisine İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi’nde başlandı. Bu zorlu süreçte sevgilisini yalnız bırakmak isteyemeyen Nehir Yurtsever’in 20 yaşındaki erkek arkadaşı Emre Coşkun, İstanbul’daki okulunu dondurup İzmir’e geldi. Burada kız arkadaşına refakatçilik yapan Coşkun, sürpriz bir evlilik teklifine imza attı. Hastane odasında dansa kaldırdığı sevgilisine “Benimle evlenir misin?” diyen Emre Coşkun, Nehir Yurtsever’in “Evet” cevabını vermesi sonrasında ailesi ve arkadaşları da hastane bahçesinde “Kalk Kız Evlencez” pankartı açtı.

Haberin Devamı

Bizimkisi bir aşk hikayesi

Evlilik teklifi aldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Nehir Yurtsever, “Hayata karşı yeni bir böyle tutunmak için tekrar böyle bir amaç oldu. Böyle durumlarda motivasyon gerçekten çok önemli. Ben de bunu yaşayınca çok şaşırdım çünkü böyle şey hiç beklemiyordum. Bunu böyle ara sıra konuşuyorduk ama çok seneler sonra olacak diye konuşuyorduk ama hiçbir şey ertelememe kararı aldık. Çok mutluyum, heyecanlıyım. Yani buradan hemen çıkıp bu anları yaşamak istiyorum. Buradan çıktıktan sonra öncelikle tamamen iyileşip, İtalya’ya gitmek istiyoruz. Bizimkisi bir aşk hikayesi” diye konuştu.