Dünya Ünlü YouTuber'ın yürek burkan sonu! Evlilik yıl dönümüne günler kala...

Ünlü YouTuber'ın yürek burkan sonu! Evlilik yıl dönümüne günler kala...

28.01.2022 - 06:05 | Son Güncellenme:

Yaşadıklarını düzenli şekilde takipçileriyle paylaşan YouTuber Melanie Ham, evlilik yıl dönümüne sayılı günler kala 36 yaşında yaşama veda etti. Kocası Robert'in sosyal medyada çok sevdiği eşinin anısına yaptığı paylaşımlar ise görenlerin boğazını düğümledi.

Derleyen: Fazilet Şenol / Milliyet.com.tr - 'Kendin yap' zanaat eğitimleri sayesinde iyi bir takipçi kitlesi edinen ABD'li YouTuber Melanie Ham 36 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Haberin Devamı

EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNDEN TAM 9 GÜN ÖNCE...

Kocası Robert, geçen hafta bu üzücü haberi sosyal medya aracılığıyla paylaştı ve iki çocuk annesinin 16'ncı evlilik yıl dönümlerinden 9 gün önce öldüğünü açıkladı. Melanie, YouTube'daki dikiş, tığ işi gibi 'kendin yap' eğitimleri sayesinde sosyal medya dünyasında adını duyurmuştu. Genç kadıni ölümünden önce 810 bin YouTube takipçisine ulaşmıştı ancak ürettiği içerikler en sevdiği örgü, dikişle ilgili değildi.

Ünlü YouTuberın yürek burkan sonu Evlilik yıl dönümüne günler kala...

BİR VİDEOSU 6 MİLYON İZLENDİ

'Epitelioid anjiyomiyolipom' adı verilen bir sarkom türünün yol açtığı kanser teşhisi konulduğundan beri Melanie, takipçilerini sağlığı ve kansere karşı savaşı hakkında bilgilendiriyordu. YouTube kanalını açtığı 2011'den beri tığla yapılan en popüler bebek battaniyesi videosu ise tek başına yaklaşık 6 milyon görüntüleme almıştı. 

Haberin Devamı

Ünlü YouTuberın yürek burkan sonu Evlilik yıl dönümüne günler kala...

KANSER ONUN SAVAŞAMAYACAĞI KADAR AGRESİFTİ

Ekim ayında kişisel web sitesinde yayınlanan bir bilgiye göre Melanie, ameliyat olmasına rağmen sağlığını hızla kaybetmeye başladığını ifade etti.

"Ameliyattan sadece 5 hafta sonra yeni semptomlar yaşadım ve yapılan bir taramadan sonra kanserin yayıldığı ve çok agresif hale geldiği tespit edildi" diye yazdı. Kemoterapiye başladığını ve şimdilik YouTube'da video yayınlamayı bırakması gerektiğini de sözlerine ekledi. "Sadece savaşmaya devam edeceğiz" demişti ama kanser onun savaşamayacağı kadar agresifti.

'BU NOKTAYA GELEBİLDİĞİMİZ İÇİN MİNNETARIM'

Karısının yüreğini paramparça eden ölümünü Instagram'dan duyuran Robert, Melanie'nin trajik ölümünden önce nasıl sonuna kadar savaştığını ve her anın değerli olduğunu anlattı. Kederli koca karısının bir fotoğrafının altına ise şunları yazdı: "Tatlı, harika, güzel karım Melanie'nin ölüm haberini derin bir üzüntüyle paylaşıyorum. Yolculuğumuzu takip ettiyseniz, eminim siz de bizim gibi onun bu sinsi hastalığı yenebileceğinden umutluydunuz. Son birkaç aydır işler giderek daha da kötüleşiyordu fakat bu noktaya kadar gelebildiğimiz için minnettarım. Tatillerimizin ve yaşadığımız her anın daha değerli olmasını sağlamaya çalıştım."

Haberin Devamı

Ünlü YouTuberın yürek burkan sonu Evlilik yıl dönümüne günler kala...

'16'NCI YIL DÖNÜMÜMÜZE 9 GÜN KALDI'

"16'ncı yıl dönümümüze 9 gün kaldı" diyen Robert, "Ailem, doktorlarımız, hemşirelerimiz ve özellikle Melanie, sonuna kadar savaştı ve bugünden kaçınmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Bizi destekleyen herkes bilsin ki Melanie bir kraliçe gibi savaştı" notunu düştü.

'EN İYİ ARKADAŞIMDI'

Robert, karısının ölüm haberini paylaşırken içi yansa da harika bir kadını ve iyi yaşanmış bir hayatı kutlamak istediğini söyledi. Melanie'nin Instagram'daki 46 bin 600 takipçisiyle “Tutkuyla sevdi, güzel şeyler yarattı ve sonuna kadar en iyi arkadaşımdı” diyerek duygularını paylaştı.

'BU YOLCULUKTA ONUNLA OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM'

"Bu yolculukta burada onunla olmaktan onur duyuyorum. Hepinize selam ve sevgiler, bugün sevdiklerinize sarılın ve benim güzel, güçlü çocuklarım için bir dua edin" diyerek de sözleri noktaladı.

Ünlü YouTuberın yürek burkan sonu Evlilik yıl dönümüne günler kala...

'HAYATI İÇİN KUTLAMA YAPILACAK'

Melanie'nin hayranları, arkadaşları ve diğer blog yazarları da yorumlarında Melanie'den saygı ve sevgiyle bahsettiler. Genç kadının sosyal medya paylaşımlarının yorumlar kısmına ise taziye mesajları yağdı. 29 Ocak'ta ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Valencia şehrindeki bir kilisede Melanie'nin hayatı için bir kutlama yapılacak ve bu kutlama internet üzerinden canlı yayınlanacak.