Dünya Sevgilisini zincirle bağladıktan sonra boğdu! Korkunç fantezi

Sevgilisini zincirle bağladıktan sonra boğdu! Korkunç fantezi

28.07.2023 - 10:50 | Son Güncellenme:

Sevgilisinin cinsel ilişkiye girdikleri sırada öldüren 25 yaşındaki Taylor, olayın korkunç detaylarını sorgusunda anlattı.

Sevgilisini zincirle bağladıktan sonra boğdu Korkunç fantezi

Çarşamba gününün ilk saatlerinde ABD basınına yansıyan gelişmede 25 yaşındaki Taylor Denise Schabusiness isimli kadının yine 25 yaşındaki sevgilisine yaptıkları dünya medyasında infial yarattı. İlk olarak uyuşturucu kullanıp cinsel ilişkiye giren çift daha sonra evin bodrum katına geçti.

Haberin Devamı

BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Genç kadın cinsel ilişki sırasında sevgilisi boğazından zincirle bağladı. Kısa bir süre sonra Taylor talihsiz adama işkence etmeye başladı. Nefessiz kalan adam bir süre sonra öldü. Genç erkeğin annesi Tara Pakanich ile sevgilisi Steve Hendricks, aynı gece yarısı 911'i arayıp evin bodrumunda ceset parçaları bulduklarını polise bildirdi.

KESİK KAFA KOVADAN ÇIKTI

Tutuklanarak hapse konulan Schabusiness, birinci derecede cinayet, cesedin tahrip edilmesi ve üçüncü derecede cinsel saldırı suçlamalarıyla mahkemeye çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler ise bodrumda yeşil bir kovanın içinde Taylor'un erkek arkadaşının kesilmiş kafasını buldu.

'TEMBEL OLDUĞUM İÇİN UNUTTUM'

Kurbanın bacakları ve ayaklarına ise, Taylor Schabusiness'in minibüsünden çıktı. Polisler tarafından hızla yakalanan soğukkanlı katilin elleri ve kıyafetlerinde kan, kollarında ise birçok çizik vardı. Schabusiness, soruşturma sırasında polislere tembel olduğu için kesik başı bodrum katta unuttuğunu söyledi.

Haberin Devamı
1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

KORKUNÇ İTİRAFLAR

Öte yandan aradan geçen 2 gün sonunda ABD polisi Taylor'un sorgusunu yayınladı. Sorgusunda cinsel ilişki sırasında partnerini boğmaktan zevk aldığını belirten Taylor, 'O bundan hoşlanıyordu' dedi. Dedektifin 'Onu öldürdükten sonra cinsel ilişkiye devam ettin mi' sorusuna 'evet' yanıtını verdi.

Sevgilisini zincirle bağladıktan sonra boğdu Korkunç fantezi

CİNSEL İLİŞKİ ESNASINDA KESTİ

'Sevgilinin başını kestikten sonra cinsel ilişkiye girdin mi?' sorusuna ise Taylor yanıt vermeyi reddetti. Sevgilisini tam olarak ne zaman kestiğini hatırlamadığını belirten kadın, cinsel ilişkiye girerken adamı kestiğini bildirdi.