Dünya İki yılda 72 kilo verdi! Görünler şok geçiriyor: Tüm sırlarını anlattı

İki yılda 72 kilo verdi! Görünler şok geçiriyor: Tüm sırlarını anlattı

25.04.2024 - 15:32 | Son Güncellenme:

İki yılda büyük bir azimle 72 kilo verdiğini anlatan genç kadın, çektiği sosyal medya videosunda ince ve sağlıklı bir hayata uzanan sırlarını paylaştı.

İki yılda 72 kilo verdi Görünler şok geçiriyor: Tüm sırlarını anlattı

2018'den 2020'ye kadar 72 kilo verdiğini ve bu yakaladığı zayıflığı korumayı başardığını anlatan genç kadın, sağlıklı bir hayata uzanan yolculuğunu kolaylaştıran sırlarını aktardı. İşte sürece dair tüm detaylar...

Haberin Devamı

PROTEİN AĞIRLIKLI PRATİK BESLENME

İki yılda 72 kilo verdi Görünler şok geçiriyor: Tüm sırlarını anlattı

Amber Clemens'e göre pretein ağırlıklı beslenmek ve  marketlerde satılan sağlıklı hazır yiyeceklerden faydalanmak bu sürecin olmazsa olmazı. O, hazır salataların, yoğurdun, protein karışımlarının, yüksek proteinli waffleların ona yardımcı olduğunu kaydediyor. Yanı sıra sosyal medyada paylaştığı tüyolar ile düzen sporun önemine de dikkat çekiyor.

33 yaşındaki Clemens, bu hafta 70 bin kez izlenen sosyal medya videosunda şöyle konuştu: 

"Doğranmış hazır salataları seviyorum. Birden fazla öğün için hazırlayabilirsiniz ve birçok farklı tada sahipler. Bunu, yemeye hazır proteinlerle eşleştirin. Izgara tavuğu gerçekten çok seviyorum bugün alışverişte biraz aldım. Bunları her yerde bulabilirsiniz ve öğünlere protein eklemeyi çok daha kolay hale getiriyorlar."

870.400'den fazla TikTok takipçisine sahip olan Clemens, yoğurdun önemine de dikkat çekiyor. Coşkuyla, "Hayal edebileceğiniz her tada sahipler. Kolay, hızlı protein kaynakları" diyor. Yoğurdun kiloyla ilgili faydaları üzerine 2016 yılında yapılan bir araştırma, tüketiminin aşırı kilo ve obezite riskini azalttığını ortaya çıkarmıştı. Clemens'in tercihleri arasında et ürünleri ve protein karışımları da yer alıyor.

Haberin Devamı

İki yılda 72 kilo verdi Görünler şok geçiriyor: Tüm sırlarını anlattı

YORUM YAPANLAR KENDİ TECRÜBELERİNİ YAZDI

Clemens'in favorileri arasında ayrıca taşınabilir protein paketleri ve yüksek protein içeren özel waffle tarifleri de yer alıyor. Genç kadın dondurulmuş yoğurt barları için ise, "Tüm zamanların en sevdiğim kilo verme dostu tatlısı" diyor. 

91 saniyelik videoya yorum yağdı. Sosyal medya kullanıcıları, Clemens'in seçimleriyle ilgili kendi görüşlerini paylaştı. Bir kullanıcı, "Hazır salatalara takıntılıyım! ve ton balığı paketlerine" diye yazdı. Başka birçok kullanıcı da Clemen'e benzer tecrübelerini aktardı ve önerilerinin kendileri için de son derece faydalı olduğunu aktardı.