Dünya 69 yaşındaki Putin hakkında bomba iddia! 'Aileye bir bebek daha geliyor'

69 yaşındaki Putin hakkında bomba iddia! 'Aileye bir bebek daha geliyor'

10.07.2022 - 13:19 | Son Güncellenme:

Ailesi ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Putin yeni bir iddiayla daha karşı karşıya. Putin’in uzun yıllardır birlikte olduğu iddia edilen Rus jimnastikçi Alina Kabaeva'nın cephesinden gelen haber çok konuşulacak cinsten.

69 yaşındaki Putin hakkında bomba iddia Aileye bir bebek daha geliyor

Derleyen: Fazilet Şenol / Milliyet.com.tr - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'ya karşı aldığı savaş kararı itibarıyla basının dikkatini en çok çeken isimlerden. Bütün gözler Putin'in üzerindeyken ailesi, gizli ilişkileri ve sağlık durumuyla ilgili birçok detayın sır gibi saklanması beraberinde birtakım spekülasyonları da getiriyor. Şu anda Putin'in Lyudmila Shkrebneva ile olan evliliğinden 2 kızı olduğu bilinse de özel hayatına ilişkin söylentiler bitmiyor.

Haberin Devamı

YENİ BİR BEBEK DAHA

Özel hayatına ilişkin son haber ise Putin'in uzun yıllardır birlikte olduğu söylenen Rus jimnastikçi Alina Kabaeva cephesinden geldi. Yeni iddialara göre Vladimir Putin'in olimpiyat şampiyonu olan gizli sevgilisi üçüncü çocuklarına hamile! 69 yaşında olan Putin'in Ukrayna işgalinin ortasında ilişkisini nasıl bu denli istikrarla sürdürdüğü ise merak konusu oldu.

Çiftin zaten daha önceden iki çocuğu olduğu söyleniyordu ancak şimdi aileye bir kız çocuğu daha katılacağı sızan bilgiler arasında. Hatta kaynaklar Kabaeva'nın 2015 yılında Moskova'da ikizlerini dünyaya getirmeden önce İsviçre'deki özel bir doğum kliniğinde bir erkek çocuğu doğurduğunu da öne sürdü.

69 yaşındaki Putin hakkında bomba iddia Aileye bir bebek daha geliyor

Bu iddia net bir şekilde doğrulanamadığı halde Rus ordusunun Ukrayna'ya saldırmasından sonra change.org’da başlatılan bir imza kampanyasında Putin'in İsviçre'de bulunan çocuklarının ve Alina Kabaeva'nın ülkeden yollanması için imza kampanyası başlatıldı. Vladimir Putin'e Adolf Hitler benzetmesi yapılan kampanyada, "Eva Braun'u Führer'ine yollayın" başlığı kullanılmıştı. Ancak Putin 37 yaşındaki akademisyen ve iş kadını Maria Vorotsova ile 35 yaşındaki bilim insanı ve eski dansçı Katerina Tikhonova dışında kaç çocuğu olduğunu kamuoyuna açıklamadı.  Üstelik eski KGB ajanı olan Putin’in bu haberlerden pek de memnun olmadığı belirtildi.

Haberin Devamı

'HİZMETÇİDEN DE ÇOCUĞU VAR'

Vladimir Putin'in aşk hayatındaki tek kişinin Alina Kabaeva olmadığı, 2000’li yılların başında Putin henüz evliyken temizlikçi olarak çalışan Svetlana Krivonogikh ile de bir ilişki yaşadığı da iddia edildi. Üstelik Putin'in bu ilişkiden de bir çocuğu olduğunu belirtiliyor. Svetlana Krivonogikh’in mütevazı bir hayat yaşarken bir anda zenginleşmesi de bu ilişkinin bir sonucu olarak görülüyor. Krivonogikh'in, Monako şehrinde bulunan ve dünyanın en lüks yat limanlarından biri olan Hercules Limanı'na bakan bir evi nasıl aldığı bilinmezliğini koruyor. Krivonogikh'in kızı olan Luiza Rozova’nın tam da Krivonogikh'in Putin ile birlikte olduğu dönemde, 2000'li yılların başında doğduğu iddialar arasında.

69 yaşındaki Putin hakkında bomba iddia Aileye bir bebek daha geliyor

ELİNİN TİTREDİĞİ GÖRÜNTÜLER DİKKAT ÇEKTİ

Vladimir Putin'in çocuk sahibi olmasıyla ilgili haberler sıklıkla gündeme gelse de sahip olduğu öne sürülensağlık sorunları Putin'in yeni doğan bebeğinin büyüdüğünü görmek için ne kadar yaşayacağı konusunda şüphe uyandırıyor. İddialara göre Putin geçen salı günü Savunma Bakanı Sergei Shoigu ile yaptığı görüşme sırasında başını zar zor kaldırabiliyordu ve sert görünümünün de elinin titrediği videolarla sarsıldığı söylendi. İnce yüzünün şimdilerde şişkin bir hal aldığını söyleyen uzmanlar, Putin'in tiroid kanseri tedavisinden kullanılan steroidler yüzünden böyle bir görünüme sahip olduğunu iddia ediyor.