SiyasetDönüşte binlerce kişi karşıladı

Dönüşte binlerce kişi karşıladı

31.01.2009 - 03:18 | Son Güncellenme:

Davos zirvesindeki tavrından sonra önceki gece İstanbul’a dönen Başbakan Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda binlerce kişi tarafından karşılandı.

Dönüşte binlerce kişi karşıladı

Erdoğan’ın İsviçre’den İstanbul’a hareket ettiğinin duyulmasının ardından, binlerce kişi Atatürk Havalimanı’nda toplanmaya başladı. AKP İl Başkanlığı ile çeşitli ilçe belediyeleri de araçlarla vatandaşları havalimanına taşıdı. Havalimanına saat 02.00 civarında ulaşan Erdoğan, coşkuyla karşılanırken ellerinde Türk ve Filistin bayrakları bulunan binlerce kişi, “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganları attı. Başbakan’ın yaptığı konuşmanın ardından kalabalık dağılırken, metro seferleri saat 03.00’e kadar uzatıldı.

Haberin Devamı

Erdoğan’a sanal destek
Erdoğan’a sanal alemden de destek geldi. Burak Sönmez isimli bir vatandaş, www.davosfatihi.com internet sitesini dün faaliyete soktu. Erdoğan’ın fotoğraflarının yer aldığı sitede Başbakan’ın, Peres’e söylediği, “Sesin çok yüksek çıkıyor. Benden yaşlısın biliyorum ki sesinin benden çok yüksek çıkması, bir suçluluk psikolojisinin gereğidir” cümlelerine de yer verildi.