Cadde HAVAALANI KAPISINDA BİR HOLLYWOOD YILDIZI

HAVAALANI KAPISINDA BİR HOLLYWOOD YILDIZI

28.06.2010 - 01:34 | Son Güncellenme:

Ülkemizde özellikle Mel Gibson’la birlikte oynadığı “Cehennem Silahı” serisiyle tanınan Danny Glover ile ABD’nin seksi yıldızlarından Gine Gershon, Mahsun Kırmızıgül’ün “New York’ta 5 Minare” filminin çekimi için dün İstanbul’a geldi

HAVAALANI KAPISINDA BİR HOLLYWOOD YILDIZI

İstanbul’a ilk olarak sabah saatlerinde eski ABD başkanı Bill Clinton ile 2008’de aşk yaşadığı iddia edilen Gine Gershon geldi. Filmde Siirtli İmam Haluk Bilginer’in eşinin canlandıracak Gershon, Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla 09.25’de New York’tan İstanbul’a geldi. Gershon’ı Atatürk Havalimanı’nda filmin yapımcısı Murat Tokat tarafından karşılandı. Tokat, Gershon’un İstanbul ve Bitlis’deki çekimlere katılacağı ve Türkiye’de 15 gün kalacağını söyledi.

Cipe binmekte zorlandı
Filmde Siirtli İmam’ı oynayan Haluk Bilginer’in yakın arkadaşını canlandıracak olan 64 yaşındaki Danny Glover ise akşam saatlerinde British Airways’e ait uçakla İstanbul’a geldi. Danny Glover’ın oldukça yorgun olduğu gözlerden kaçmadı. Uçak indikten sonra bir süre pasaport kuyruğunda bekleyen Glover, Türkiye’de 10 gün kalacağını söyledi. Apron çıkışı kendisini görüntüleyen gazetecilere sempatik tavırlar sergileyen Glover, reklam panosuna yaslanıp yere eğildi ve bir süre soluklandı. Türkiye seyahati için yanında 3 bavul getiren 115 kiloluk ve 1.92’lik Glover, Mahsun Kırmızıgül’ün kendisini alması için gönderdiği cipe binmekte zorlandı.