Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

15.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beyaz Fırın Suadiye mağazası yeniden dekore edildi.

En moda en yeni

Yenilendi!
Daha önce self servis olarak hizmet veren Beyaz Fırın artık siparişleri masada alacak. Değişen menüsünde de yeni tatlar sunuyor.

Haberin Devamı

Yeni koleksiyon
* Debenhams Red Herring markasının lacivert, turuncu ve beyaz renkli çiçeklerden oluşan desenli gömlekleri yeni sezon trendleri arasında.
* Topshop yeni sezon spor ayakkabılarının tabanında yer alan gizli topuk sayesinde hem spor hem de gösterişli bir görünüm sağlıyor.
Fiyatı 199.90 TL.

Zaman ayarlı kapanma
Emsan’nın yeni Feel Steel tost makinesi
180 derece açılabilir kapakları, zaman ayarlı kapanma fonksiyonu ve yağlı pişirme için yağ damlama tepsisi ile kullanım kolaylığı sunuyor. Fiyatı 220 TL.

Yaz bitmeden…

* Türk Hava Yolları Cibuti seferleri İstanbul’dan salı, perşembe, Cibuti’den çarşamba ve cuma olmak üzere haftada iki gün yapılacak. Gidiş-dönüş fiyatları 593 avrodan başlıyor.
* United Airlines ile İstanbul-Şikago uçuşu 400 avro.
10 Ekim 2012-31 Mart 2013 arası tarihlerine özel fiyat için yarın son gün. Biletler biletnoktasi.com’da satışta.

Haberin Devamı

Sonbahar trendi
Beymen Club sonbahar-kış koleksiyonunda dar paçalı pantolonlar ve sezonun trendlerinden mor renk
öne çıkıyor.

Okula dönüş hediyesi

* LC Waikiki’nin okul koleksiyonunda 6-16 yaş arası gençler için montlar, eşofman takımları, gömlekler, pantolonlar ön plana çıkıyor.
* Mothercare kız çocuklar için Hello Kitty ve Minnie Mouse’lu, erkek çocuklar için de Mickey Mouse ve Spider Man karakterli okul çantaları ve çantalarla uyumlu yağmur çizmelerini satışa sunuyor. Fiyatı 58.90 TL.

İkinci mağazasını açtı
Nezih Ankara Ümitköy mağazası geçen hafta açıldı. Kitap, kırtasiye, oyun, oyuncak, film gibi çeşitli ürünler olan mağaza yakında nezih.com.tr sayfasıyla da satışa başlayacak.

Hacimli kirpikler
Clinique’in yeni ürünü High Impact Extreme Volume maskara kirpiklerinize hacimli bir görünüm kazandırırken iri fırçası sayesinde kolay kullanım sağlıyor. 69 TL.

En havalı ikili!

8x4’ün kadınlar için Beauty ve erkekler için Beast ürünü okula dönen gençlerin en iyi arkadaşı olacak. Beauty, mango, orkide ve vanilya kokusu, Beast ise amber vegül kokusu içeriyor. Fiyatı 6.95 TL.

Erkekler için saç maskesi

Haberin Devamı

Erkekler için üretilen Dermokil “saç bakım maskesi” yıpranan saçları güçlendirerek sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor. Fiyatı 23 TL.