Bulmacalar Frengi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Frengi Yanıtları

Frengi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Frengi Yanıtları

09.11.2021 - 15:53 | Son Güncellenme:

Bulmacalarda sorular soruların birden fazla cevabı olabilmektedir. Birden fazla cevabı olması insanların kafasını karıştırmaktadır. Frengi bulmacalarda sıklıkla sorulan sorulardan bir tanesidir. Frengi bulmacasının da birden fazla cevabı olduğu için insanlar bulmacanın cevaplarını merak etmektedir. Frengi bulmacasının cevabı nedir? frengi bulmacasının cevapları kaç harflidir? Frengi bulmacasının kaç cevabı vardır tüm detayları ile derledik.

Frengi Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Frengi Yanıtları

Frengi bulmacasının üç tane beş harfli, bir tane altı harfli ve bir tane yedi harfli toplam 5 farklı cevabı bulunmaktadır.

Haberin Devamı

 Beş Harfli Cevaplar

 Frengi bulmacasının beş harfli üç adet cevabı bulunmaktadır. Frengi bulmacasının beş harfli ilk cevabı yenür kelimesidir. Frengi bulmacasının beş harfli ikinci cevabı yinir kelimelisidir. Frengi bulmacasının beş harfli üçüncü cevabı şankr kelimesidir. Bulmacanın bütününe göre frengi bulmacasının beş harfli doğru cevabı seçilmelidir.

 Altı Harfli Cevaplar

 Frengi bulmacasının altı harfli 1 adet cevabı bulunmaktadır. Frengi bulmacasının altı harfli cevabı ateşek kelimesidir.

 Yedi Harfli Cevaplar

 Frengi bulmacasının yedi harfli 1 adet cevabı bulunmaktadır. Frengi bulmacasının yedi harfli cevabı sifiliz kelimesidir.