Cadde Zeynep Sever Demirel'in spor tarzı

Zeynep Sever Demirel'in spor tarzı

16.03.2022 - 17:51 | Son Güncellenme:

Eski futbolcu Volkan Demirel ile mutlu bir evli olan Zeynep Sever Demirel, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Egzersiz yapmayı ihmal etmeyen eski Belçika güzeli, spor öncesi çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı.

Zeynep Sever Demirelin spor tarzı

Volkan Demirel ile mutlu bir evliliği olan 2009 Miss Belçika güzellik kraliçesi Zeynep Sever Demirel, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Seksenler' dizisinde oyunculuğu deneyimleyen Zeynep Sever Demirel, stiliyle de adından söz ettiriyor. İki çocuk annesi ünlü isim, son olarak spor öncesi ayna önünde çektiği kareyi yayınladı.

Kırmızı bir büstiyer ve tayt giymeyi tercih eden ünlü isim, paylaşımına; "Gelmeyi unutan motivasyon cinlerimi bekliyorum" notunu düştü. Demirel'in paylaşımı büyük ilgi çekti.

Zeynep Sever Demirelin spor tarzı

KIZLARIYLA AFRİKA'YA GİTTİ
Öte yandan Zeynep Sever Demirel geçtiğimiz ocak ayında kızları Yade ve Yeda ile Afrika tatiline gitti. Gezdiği her yeri takipçileriyle paylaşan tescilli güzel, tura Tanzanya'da başladı. Masai kabilesinin yaşadığı bir köyü ziyaret eden ünlü isim, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

"Masailer geleneksel kültürlerini korumaya devam eden ve modern hayatı kısmen reddeden bir kabile... Toprak evlerde ilkel yaşamı tercih ediyorlar. Elektrik yok, su yok. Doğayla iç içe ve uyumlu oldukları kesin. Ve çocuklar o kadar tatlı ki. Hele saçlarımı seven o bıdık...

Konaklama yaptığımız kampta şartlar Türkiye'den epey farklı tabii ki. Yorucu ama kültürel olarak çok doyurucu bir gezideyiz."

Zeynep Sever Demirelin spor tarzı

Yazarlar