Cadde Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi

Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi

09.01.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Yiğit Kirazcı, önceki Bebek'te seyir halinde görüntülendi. Sıkışan trafikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, meslektaşlarının aksine lüks değil, sade ve ekonomik bir araç tercih etmesiyle dikkat çekti.

Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi

Yiğit Kirazcı, son olarak Pınar Deniz'le yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Pınar Deniz, ayrılık sebebinin sorulması üzerine, “Bu çok özel bir konu. Yiğit ile ayrıldık. Herkesin kendi hikayesi devam ediyor” yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

"SONRASI İYİLİK GÜZELLİK İŞTE"

İkili, geçtiğimiz yaz sinema filmi 'Aşkın Kıyameti' çekilirken aşk yaşamaya başlamıştı. Deniz, Kirazcı ile ilişkilerinin nasıl başladığını şöyle anlatmıştı:

"İlk tanışma toplantısında karşılaştık. O an sadece işe odaklanmıştım. Benden duymuş olmayın ama kendisi ilk görüşte de boş değilmiş bana karşı. Film bitse de baktık ki hiç ayrılamıyoruz, sonrası iyilik güzellik işte."

Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi

"TEPKİLER ÇOK GÜZEL"

Yiğit Kirazcı, önceki Bebek'te seyir halinde görüntülendi. Sıkışan trafikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Her şey yolunda. Set yoğun bir şekilde devam ediyor. Diziye gelen tepkiler çok güzel" diyerek yoluna devam etti.

Yiğit Kirazcı mütevazi aracıyla görüntülendi

EKONOMİK YİĞİT

Ünlü oyuncunun kullandığı araç ise, meslektaşlarının aksine lüks değil, sade ve ekonomik bir araçtı. Oyuncuyu görenler ise, 'Ekonomik Yiğit' demekten kendilerini alamadı.