Cadde Yargı’nın yeni bölüm tanıtımına Ceylin’in bebek isteği damga vuruyor

Yargı’nın yeni bölüm tanıtımına Ceylin’in bebek isteği damga vuruyor

30.03.2022 - 13:31 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Yargı'nın yeni bölüm tanıtımı şaşırtıcı gelişmelere sahne oluyor. Ceylin’in, Ilgaz’a yönelttiği “Bir bebeğimiz olsun ister misin?” sorusunun damga vurduğu tanıtımda; Eren, Metin’in kolundaki yarayı sorguluyor. Neva’nın bu konuşmalara kulak misafiri olması ise yeni bölüm heyecanını ikiye katlıyor.

Pazar akşamlarına damga vuran Yargı’nın yeni bölümünden ilk tanıtım seyirciyle buluştu. Üst üste birçok acı yaşayan Ceylin (Pınar Deniz), yaşadığı boşluğu bir bebekle doldurmak istiyor.

Haberin Devamı

"YAKIN GELECEKTE KANLI BIÇAKLI DÜŞMAN OLACAKLAR"
Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), Ceylin’in “Bir bebeğimiz olsun ister misin?” sözleriyle büyük bir mutluluk yaşıyor. İkilinin bu romantik görüntüleri üzerine ise Yekta’nın (Uğur Polat), Ilgaz ile Ceylin’in çok yakında düşman olacağına dair sözleri düşüyor.

Yekta, "Bu ana iyi bak! Bu sevgi pamukları yakın gelecekte kanlı bıçaklı birer düşman olacak. Paramparça aşklar, yıkılan dünyalar, biten dostluklar..." ifadelerini kullanıyor.

Yargı’nın yeni bölüm tanıtımına Ceylin’in bebek isteği damga vuruyor

"HADSİZ, TERBİYESİZ"
Metin’in (Hüseyin Avni Danyal) kolundaki yarayı görmesiyle içine kurt düşen Eren (Uğur Aslan), amirine kolundaki yaranın nasıl olduğunu soruyor. Metin bu soru karşısında küplere biniyor ve "Hadsiz, terbiyesiz" yanıtını veriyor. Neva’nın (Başak Gümülcinelioğlu) bu konuşmalara şahit olması ve ardından Pars’ın (Mehmet Yılmaz Ak) Metin’in kolundaki yarayı sorgulaması ise heyecanı artırıyor.

Yargı’nın yeni bölüm tanıtımına Ceylin’in bebek isteği damga vuruyor

Haberin Devamı

CEYLİN YERE DÜŞÜYOR
Yekta’nın Yavuz’un masumiyetini ispatlayabileceğini söylemesi ve Ilgaz’ın yanlış adamı yakaladıklarını dile getirmesi herkesi bir adım daha gerçeğe yaklaştırırken, Ceylin’in yere düştüğü anlarda nefesler tutuluyor.

‘Yargı’nın oyuncu kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Ay Yapım imzalı, Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu Yargı dizisi, yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana geliyor.