Cadde Üç Kız Kardeş’te Somer’e büyük şok! 'Benim babamdan mı bahsediyorsun?'

Üç Kız Kardeş’te Somer’e büyük şok! 'Benim babamdan mı bahsediyorsun?'

23.11.2022 - 00:20 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerini Özgü Kaya ve Berker Güven’in paylaştığı dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, 22 Kasım'da 27'nci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizide yine heyecan dolu anlar yaşandı. Salı akşamlarına damga vuran Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde neler oldu? İşte cevabı...

Öykü Badur / milliyet.com.tr - Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümü, #Türmer ve #ÜçKızKardeş etiketleriyle sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Çekimleri Ayvalık’ta devam eden dizinin bir önceki bölümünde Türkan’ın çayına gizlice ilaç atan Mine, onun kıvranmasını izleyip ve ölüme terk etmişti. 27’nci bölümde ise bebeğini kaybeden Türkan’ın Mine’ye yaklaşımı sert oldu.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş’te Somer’e büyük şok Benim babamdan mı bahsediyorsun

“BEBEĞİMİN KATİLİ”

Türkan’ın odada kıvranırken kırdığı fincan sayesinde sesi duyuldu ve hastaneye kaldırıldı. Somer ve Türkan, bebeğin düştüğü haberiyle şok yaşadı. Rüçhan ise doktordan yeniden gebe kalabilmesi için Türkan’ın tedavi olması gerektiği haberini aldı. Türkan ihtiyacı olduğu sırada Somer’e telefonunu neden açmadığını sordu; Mine ile onun yüzünden bebeğini kaybettiğini söyledi. Somer’in ise elinden ağlamaktan başka bir şey gelmedi.

Ertesi gün eve dönen Türkan, Mine’yi bebeğinin katili olmakla suçladı. Onu kanlar içinde gördüğünü ama bilerek ölüme terk ettiğini anlattı. Mine, o sırada yalanlarıyla Rüçhan ve Somer’e karşı ustaca kendini savundu. Somer’le aralarında bununla ilgili gerilim yaşandı.

Rüçhan olanlardan sonra Mine’yi sorguladı ve Türkan’ın bebeğini onun öldürdüğünü anladı. Ancak Türkan’ın da kendisine dikkat etmemesi nedeniyle yaşananlarda onun da payı olduğunu Somer’e açıkça belirtti.

Haberin Devamı

Üç Kız Kardeş’te Somer’e büyük şok Benim babamdan mı bahsediyorsun

BOŞANMA TALEBİ

Türkan’ın bebeğini kaybetmesi babası Sadık’ı öfkelendirdi. Torun bekleyen Sadık, bebeğin kaybından sonra Nesrin’e hesap sormaya gitti. Bütün yaşananların sorumlusu olarak Nesrin’i ilan etti. Nesrin ise bunu reddetti. Almanya’ya gitmesi için Fatih’in ve çocuklarının da kanına girdiğini söyleyen Sadık, Nesrin’i suçlamaya devam etti. Nesrin de boşanalım dediğinde neden bunları söylemediğini ve bugünü beklediğini sordu. Ardından da boşanmak istediğini belirtti: “Sen yoluna ben yoluma” Sadık ise söylenenlere kayıtsız kalmadı: “Tez vakitte mahkemeye gidip dava açmayan Sadık Kalender değildir”bunu reddetti. Almanya’ya gitmesi için Fatih’in ve çocuklarının da kanına girdiğini söyleyen Sadık, Nesrin’i suçlamaya devam etti. Nesrin de boşanalım dediğinde neden bunları söylemediğini ve bugünü beklediğini sordu. Ardından da boşanmak istediğini belirtti: “Sen yoluna ben yoluma” Sadık ise söylenenlere kayıtsız kalmadı: “Tez vakitte mahkemeye gidip dava açmayan Sadık Kalender değildir”

SERT TAVIRLAR SERGİLEDİ

Mine acımasızca Türkan’ı odasında ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. İğneleyici sözleriyle Türkan’ı daha da kızdırdı. Türkan ise Mine’yi bu konuda tersledi ve sert tavırlar sergiledi.

Türkan, Kiraz’ın ona gelecekte de Somer’le ilgili mutlu anlarını hatırlattığını söyledi. Mine ise Türkan’a tesellisinin kendi kızı olduğundan bahsetti ve gece onun telefonlarına cevap vermeyip kendisine cevap verdiğini dile getirdi.

Üç Kız Kardeş’te Somer’e büyük şok Benim babamdan mı bahsediyorsun

Haberin Devamı

MESAFELER BÜYÜDÜ

Aynı zamanda Nesrin, Türkan’ı ziyarete gitti. Rüçhan, Nesrin’e gece kızının yanında kalırsa büyük destek olacağını söyledi. Annesi, kızına haberi aldığında kahrolduğunu anlattı. Olayın nasıl olduğunu soran annesine, gece kanaması olduğunu ve ambulans yerine sevdiklerini aradığını ama kimsenin telefonu açmadığını söyledi. Nesrin, bebek için belki de doğru zaman olmadığını ve böylesinin hayırlı olduğunu kızıyla paylaştı. Onu Korman’ların evinde tutan şeyin bebek olduğunu ve o evle bağı kalmadığını anlattı. Evine geri çağırdığı kızı, annesinin söylediklerine inanamadı ve gitmesini istedi. Anne kız birbirinden daha da uzaklaştı ve mesafeler büyüdü.

Haberin Devamı



Gece Somer, Türkan’a aralarındaki aşkın büyük olduğundan bahsetti ve bu konuşma Türkan’ı biraz rahatlattı:
“Biz birbirimizin sevgisini hissettiğimiz için her şeye göğüs gerebildik seninle. Bütün engellerin üstesinden geldik; sevgiyle, inanarak, güvenerek. Şimdi de en çok ihtiyacımız olan şey bu”

Rüçhan, Somer’le konuştu ve Türkan’ın tekrar hamile kalması için tedavi olması gerektiğinden bahsetti. Tedavisi için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Somer de Türkan’la neler atlattıklarını ve bunun da üstesinden geleceklerini annesiyle paylaştı.

Üç Kız Kardeş’te Somer’e büyük şok Benim babamdan mı bahsediyorsun

SEVİLAY’A YAKIN TAKİP

Özer, Mustafa’nın uyarılarına rağmen Sevilay’la görüşmeyi sürdürürdü. Rüçhan da ofiste Dönüş’ten randevu defterini talep etti. Sevilay Yalçın’ın neredeyse hiç kaydedilmediğini ve randevular konusunda hassasiyetini istedi. Dönüş ise masasına geçerken Mustafa’nın defterlerini kurcaladığını gördü. Mustafa da Rüçhan gibi Sevilay’ın annesi olduğunu ve sık gelip gelmediğini sordu. Dönüş durum karşısında şaşkındı.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR HER YERDE

Kiraz’ın kırkında Korman ailesi ile çekilen fotoğrafları çerçeveleten Mine, evin her yerine bunları koyarak Türkan’ı daha da kızdırdı. Somer, Türkan’ın mutluluğu için çabaladı. Türkan’ın kafasını dağıtmak için dışarı çıkarması Mine’yi mutsuz etti.

Somer, yaptığı oyunla Derya, Dönüş ve Türkan’ı buluşturdu. Üç kız kardeş konuşup başlarına gelenleri paylaşarak aralarındaki mesafeye bir son verdi. Türkan’ın bebeğini kaybettiği haberi ise onları birbirine daha da bağladı.

Somer, Mustafa ve Serdar’ın üç kız kardeşe eşlik etmesiyle yemeğe çıkıldı. Yemekte Derya ve Mustafa arasındaki tatlı atışmaya diğerleri de katıldı. Masada, üç kız kardeşin birliği üzerine geçen konuşmalar keyifli anlar yaşattı.

BÜYÜK ŞOK

Mustafa, Somer ve üç kız kardeş ile yakınlığını ilerletti. Somer ile Özer’i can evinden vurmak için harekete geçti. Somer’i arayarak babasının annesinin peşini bırakmadığını ve bu konuda ona Somer’in yardımcı olmasını istedi. Somer, Mustafa’nın isteğini geri çevirmedi.

Özer’i çağırdığı restoranda, Mustafa ve Somer buluştu. Mustafa, artık babasını Somer’in de görmesini istiyordu. İçeri geçtiklerinde Somer’e Özer’i göstermesiyle, Somer büyük şok yaşadı: “Sen benim babamdan mı bahsediyorsun?”

HESAPLAŞMA ZAMANI

Migren ilacını isteyen Rüçhan, evde ilacının kalmamasından tedirgin oldu. Mine’nin odasına girmesinin ardından çöpte ilacını buldu. Doktordan da bunun kanamaya neden olabileceğini öğrendi.

Eve sinirle gelen Rüçhan, torununu onun öldürdüğünü söyleyerek Mine’yi hırpaladı. Mine’yi kapı dışarı eden Rüçhan, çocuğunu da vermeyeceğini haykırdı. İfadesini değiştirebileceğini söylese de Mine hem eve giremedi hem de yerlerde sürüklendi.

Türkan, Mine’nin aynı anları bebeği düşürdüğü sırada ona yaşattığını hatırladı. Mine’nin yanına gelerek koltuk değneğini verdi ve kalkmasına yardım etti. Mine’yi eve alan Türkan savaştan vazgeçmediğini dile getirdi:

Yaptıklarının bedelini tek tek ödemeden hiçbir yere gidemezsin”

OYUNCU KADROSU

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinde İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay ve Ece Bilgiç rol alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan ‘Üç Kız Kardeş’, heyecan dolu yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de.