Cadde Özge Gürel-Serkan Çayoğlu tatilde! Hız teknesiyle Bodrum turu

Özge Gürel-Serkan Çayoğlu tatilde! Hız teknesiyle Bodrum turu

27.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz hafta nişanlanan ve şimdilerde evlilik hazırlığı yapan Özge Gürel (35) ve Serkan Çayoğlu (35), Bodrum Yalıkavak'ta objektiflere yansıdı. Oyuncu çift, rüzgarlı hava nedeniyle denize girmek yerine hız teknesiyle dolaştı.

Özge Gürel-Serkan Çayoğlu tatilde Hız teknesiyle Bodrum turu

Yedi yıl önce 'Kiraz Mevsimi' adlı dizinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in mutlu birliktelikleri devam ediyor. Altı yıldır birlikte olan ünlü çift, geçtiğimiz yaz ABD tatiline gitmişti.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu, Özge Gürel’e sürpriz yaparak evlenme teklif etmiş ve aldığı “evet” yanıtıyla havalara uçmuştu. Serkan Çayoğlu'nun sevgilisi Özge Gürel'in parmağına taktığı özel tasarım pırlanta yüzüğün fiyatının ise 370 bin lira olduğu öğrenilmişti.

"HABERLER DOĞRU"

Evlilik teklifinin ardından uzun yıllardır birlikte olan oyuncu çiftin, yaz aylarında nikah masasına oturacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili ilk açıklama ikiliden Özge Gürel'den gelmişti.

Özge Gürel-Serkan Çayoğlu tatilde Hız teknesiyle Bodrum turu

‘Hayaller ve Hayatlar’ dizisinin çekimlerinde objektiflere yansıyan Gürel, konuyla ilgili; "Evet doğrudur. Yazın olacak ama tarihi net olarak belli değil. Serkan’ın işleri yeni bitti. Benim işim yeni başladı. Bir türlü bir araya gelip organizasyon yapmadık" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

DÜĞÜN İÇİN PROJELERİNİ İPTAL Mİ ETTİ?

Tüm bunların ardından Çayoğlu, muhabirlerin; “Özge Gürel ile evlilik hazırlığından dolayı projeleri iptal ettiğiniz haberler çıktı. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna yanıt vermişti. Yakışıklı oyuncu, konuyla ilgili; “Evet, düğün ile çakıştığı için projeyi iptal etmek durumunda kaldım. Daha güzel sürprizlerim var. Düğün hazırlıklarımız devam ediyor” açıklamasını yapmıştı.

Özge Gürel-Serkan Çayoğlu tatilde Hız teknesiyle Bodrum turu

NİŞANLANDILAR

Oyuncu çift, geçtiğimiz hafta da evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Çayoğlu ve Gürel'in bu mutlu gününden kareler sosyal medyada paylaşılmıştı. Serkan Çayoğlu, nişan sonrası bu fotoğrafını, "Kahve terletti" mesajıyla Instagram hesabından yayınlamıştı.

DENİZ YERİNE HIZ TEKNESİ

Şimdilerde düğün hazırlıkları devam eden ve nikah masasına oturmak için gün sayan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, tatil sezonunu açtı. Ünlü oyuncular, Bodrum Yalıkavak'ta görüntülendi.

Rüzgarlı hava nedeniyle suya girmeyi tercih etmeyen oyuncu çift, hız teknesi ile Bodrum turu yaptı. Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun o anları, objektiflere böyle yansıdı.

Özge Gürel-Serkan Çayoğlu tatilde Hız teknesiyle Bodrum turu