Cadde Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar!

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar!

18.04.2024 - 13:28 | Son Güncellenme:

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanı eşi Başak Dizer, başarılı kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Ünlü stilist, son olarak yayınladığı beyazlar içerisindeki pozlarıyla göz kamaştırdı.

Kıvanç Tatlıtuğun eşi Başak Dizerden göz kamaştıran pozlar

2016 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe 15 Nisan 2022 tarihinde dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

KURT EFE İÇİN DÖVME YAPTIRDI

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden yakışıklı oyuncunun dövmeleri dikkat çekmişti. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan ünlü ismin, Kurt Efe’nin doğduğu gün oğlunun elini tutarken çektirdiği fotoğrafı koluna dövdürdüğü görülmüştü.

DUBAİ'YE GİTMİŞLERDİ

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, oğulları Kurt Efe ile birlikte tatil için Dubai'ye gitmişti. Başak Dizer, 11 aylık oğlu ile tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti. Anne oğulun pozlarına yaklaşık 40 bin beğeni ve çok sayıda yorum gelmişti.

BEYAZLAR İÇERİSİNDE GÖZ KAMAŞTIRDI

Sosyal medya hesabında paylaştığı gönderileriyle adından sıkça söz ettiren Dizer'in bu defa son pozları dikkat çekti. Beyazlar içinde bir davete hazırlanan ünlü güzeli takipçileri beğeni yağmuruna tuttu. Beyaz taş detaylı elbisesi ve beyaz ayakkabısıyla pozlar veren Dizer'in sade ve şık tarzı çok beğenildi.

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğun eşi Başak Dizerden göz kamaştıran pozlar

BEĞENİ YAĞDI

Instagram hesabında 1 milyon takipçisi olan Başak Dizer'in peş peşe paylaştığı pozlarına kısa süre içerisinde 37 binden fazla beğeni ve, 'Kıvanç'ın yanına yakışan tek kadın', 'Resmen asalet akıyor', 'Sade ve oldukça şık' gibi yorumlar geldi.

Kıvanç Tatlıtuğun eşi Başak Dizerden göz kamaştıran pozlar

Kıvanç Tatlıtuğun eşi Başak Dizerden göz kamaştıran pozlar