Cadde Kate Winslet, Titanik’teki tartışmalı kapı sahnesine açıklık getirdi!

Kate Winslet, Titanik’teki tartışmalı kapı sahnesine açıklık getirdi!

21.12.2022 - 07:55 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, Titanik filmindeki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio ile ilgili açıklamalarda bulundu. Winslet, DiCaprio ile oynadığı meşhur kapı sahnesiyle ilgili yıllardır süren tartışmalara son noktayı koydu. Winslet ve DiCaprio, James Cameron'ın 1997 yapımı romantik draması 'Titanik'te 'Rose' ve 'Jack' karakterlerine hayat vermişti. Çekimler sırasında Kate Winslet 21, Leonardo DiCaprio ise 22 yaşındaydı.

Kate Winslet, Titanik’teki tartışmalı kapı sahnesine açıklık getirdi

Oscar, BAFTA, SAG, Emmy, Grammy ve Altın Küre ödüllerinin sahibi olan İngiliz oyuncu Kate Winslet, geçtiğimiz aylarda Titanik filmindeki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio ile bir araya geldiğinde gözyaşlarına boğulduğunu söylemişti.  Ünlü isim, "Gözyaşlarına boğuldum. Onu hayatımın yarısı kadar süredir tanıyorum!" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"ÖMÜR BOYU BİRBİRİMİZE BAĞLI OLACAĞIZ"

46 yaşındaki Winslet, "Kendimi New York'ta bulmuşum ya da o Londra'daymış da yemeğe çıkıp ya da kahve içip, arayı kapatma şansımız olmuş gibi değil" demişti.

Kate Winslet, sözlerini, "Ülkelerimizden ayrılamadık. Dünya çapındaki çok fazla arkadaşlık gibi biz de Covid yüzünden birbirimizi özledik. O benim arkadaşım, çok yakın arkadaşım. Ömür boyu birbirimize bağlı olacağız" şeklinde noktalamıştı.

Kate Winslet, Titanik’teki tartışmalı kapı sahnesine açıklık getirdi

TARTIŞMALI SAHNEYE SON NOKTAYI KOYDU

'Titanik'te 'Rose' ve 'Jack' karakterlerine hayat veren ikiliden çekimler sırasında Winslet 21, DiCaprio ise 22 yaşındaydı. 11 dalda Oscar kazanan 1997 yapımı James Cameron imzalı Titanic filminin meşhur kapı sahnesiyle ilgili yıllardır süren tartışmalara son noktayı, filmin başrol oyuncusu Kate Winslet koydu.

Kate Winslet, Titanik’teki tartışmalı kapı sahnesine açıklık getirdi

Haberin Devamı

Filmde, gemi battıktan sonra, sevgilisi Rose'u (Kate Winslet) su üzerinde kalan bir kapının üzerine çıkaran ve kendisi hayatını kaybeden Jack (Leonardo DiCaprio) karakterinin sahnesiyle de gündem olmuştu.

"EVET SIĞABİLİRDİ AMA BATARLARDI"

Birçok kişi DiCaprio’nun da kapının üzerine çıkabileceğini ve hayatta kalabileceğini savunurken, Kate Winslet konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Winslet, “Jack’in kapıya sığabileceğini ancak yüzer durumda kalamayacağını” söyledi ve ekledi:

Burada ilk kez duyuyorsunuz, evet Jack de o kapıya sığabilirdi ama batarlardı.

"BANA NEDEN BU KADAR KÖTÜ DAVRANDILAR?"

Sahneyle ilgili tartışmayı çıkaranların kendisinin kilolu olduğunu ima ettiğini ve "beden aşağılamaya" maruz bırakıldığını söyleyen oyuncu, "Görünüşe göre çok şişmandım. Korkunç değil mi? Bana neden bu kadar kötü davrandılar? O kadar acımasızlardı ki. Şişman bile değildim" diye konuştu.

Kate Winslet, Titanik’teki tartışmalı kapı sahnesine açıklık getirdi

"BU, ZORBALIK VE TACİZ"

Winslet ayrıca, "Zamanı geri alabilseydim, sesim bambaşka çıkardı. Gazetecilere cevap verirdim, 'Bana böyle davranmaya kalkmayın, ben genç bir kadınım, vücudum değişiyor' derdim" ifadesini kullandı. Oyuncu, "Bu, zorbalık ve taciz diyebilirim" diye konuştu.

Kate Winslet, Titanik’teki tartışmalı kapı sahnesine açıklık getirdi