Cadde Gülçin Ergül'den yürek burkan paylaşım: Bir ay olmuş, zaman kavramım yok!

Gülçin Ergül'den yürek burkan paylaşım: Bir ay olmuş, zaman kavramım yok!

13.01.2022 - 17:13 | Son Güncellenme:

Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yla trafik kazası geçiren Gülçin Ergül, zor günler geçiriyor. Sevgilisini kaybettikten sonra psikolojik destek almaya başlayan şarkıcının son paylaşımı yürek burktu.

Gülçin Ergülden yürek burkan paylaşım: Bir ay olmuş, zaman kavramım yok

Şarkıcı Gülçin Ergül ile sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, 14 Aralık tarihinde Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda TIR ile çarpışan otomobilden Gülçin Ergül yaralı olarak çıkmış, Erdal Şeyda Lafçı ise hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisinin ani ölümü nedeniyle zor zamanlar geçiren ve psikolojik destek alan Ergül, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Yürüyüş yaparken karşılaştığı kediyi paylaşan Gülçin Ergül, fotoğrafa; "Bir ay olmuş... Zaman kavramım yok. Ağlayarak yürüyordum, karşıma çıktı" notunu düştü.

Gülçin Ergülden yürek burkan paylaşım: Bir ay olmuş, zaman kavramım yok

"BU KONUDA AÇIKLAMA YAPMAYI AYIP BULUYORUM" 
Öte yandan Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Kuruçeşme'de objektiflere yansımıştı. Kemer, geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazası sonrası sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden arkadaşı Gülçin Ergül ile ilgili konuşmuştu. 

Sosyal medyadan kaza ile ilgili paylaşım yapmaması konusuna açıklık getiren Kemer, "Bu konu hakkında açıklama yapmayı bile ayıp buluyorum açıkçası. Siz bir yakınınızın böyle korkunç bir olay yaşadığı zaman sosyal medyadan taziyede bulunur musunuz? Bence bu ayıp bir şey, bunu şova çevirmek. Ben ne yapsaydım yani onunla özelden iletişime geçmeyip, takip edenlerin merakı gitsin diye oradan mı paylaşsaydım. Bu çok ayıp bir durum, kimse bunu malzeme haline getirip şova dönüştüremez" demişti.

Haberin Devamı

Eski şarkıcı, "Ziyarete gittiniz mi peki?" sorusuna da "Yok ziyarete gitmedik, benim bildiğim kadarı ile İstanbul’da da çok fazla durmak istemiyor. Çok kötü bir süreç, onun hakkında kendi açıklamadığı bir şeyi söylemek bana düşmez" yanıtını vermişti.