Cadde Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi! 'Ölümden döndüm'

Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi! 'Ölümden döndüm'

22.04.2024 - 14:23 | Son Güncellenme:

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen yüzlerinden biri olan Araz, trafik kazası geçirdiğini duyurdu. Ünlü isim, 'Korkunç bir pazar geçiriyorum' diyerek yaşananları anlattı.

Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi Ölümden döndüm

2016 yılında nikah masasına oturduğu Sami Kirespi ile mutlu bir evlilik sürdüren 36 yaşındaki sosyal medya fenomeni Rachel Araz, Şubat ayında üçüncü çocuğunu kucağına almıştı.

Haberin Devamı

Galia ve Lionel adında iki çocuğu olan Araz, üçüncü bebeğinin cinsiyetini doğum sırasında öğrenmişti.

Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi Ölümden döndüm

Çift 2018 yılında kucaklarına aldıkları kızları Galia ile beraber ilk kez anne ve baba olmuştu. İkinci kez anne baba olmanın heyecanını ise 2020'de oğulları Lionel'le yaşamışlardı.

Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi Ölümden döndüm

LÜKS DOLABI ŞAŞIRTMIŞTI

Sosyetik güzel Rachel Araz, yıllar önce Pelin Kaya’nın YouTube’daki programında lüks bir giyim mağazasını andıran gardırobunu tanıtarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Ünlü markalardan oluşan kıyafetleri, ayakkabı ve çantalarıyla neredeyse 5 milyon TL'lik parçaların olduğu 100 metrekare bir giyim odasına sahip olan Araz, şaşırtmıştı.

"KORKUNÇ BİR PAZAR GEÇİRİYORUM"

Üç çocuk annesi Rachel Araz trafik kazası geçirdi. Ölümden döndüğünü söyleyen ünlü isim başından geçenleri Instagram hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

Haberin Devamı

Fenomen Rachel Araz, paylaşımında şunları ifade etti:

En sol şeritte tek başıma otobanda giderken başka bir araç bana yandan tam dik açıyla çarptı. Beni akan trafikte tur attırarak ters çevirdi. Hava yastıkları patladı, araç durduğu anda o şokla kapımı açıp çimenlere koştum başka biri daha çarpmasın diye. Sonrası ambulans, polis, hastane. Binlerce şükür ki iyiyim ama yaşadığım travmayı bir saniye dahi unutamıyorum. O saniyeler sadece şunu düşündüm; demek böyle ölüyor insanlar trafik kazalarında. Siz ne kadar dikkat ederseniz edin başınıza bu gelebiliyor. Sinir sitemim çöktü, durmadan ağlıyorum. Allah korudu, başka bir açıklaması yok. İyi ki yalnızdım şükürler olsun ki, aksini düşünmek dahi istemiyorum.

Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi Ölümden döndüm