Cadde'Evlenmeyeceksin' şartı! Elmas Yılmaz'ın 'sözleşme' isyanı

'Evlenmeyeceksin' şartı! Elmas Yılmaz'ın 'sözleşme' isyanı

27.07.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Lübnan'da düzenlenen 2024 World Miss Europe yarışmasını kazanan Elmas Yılmaz, oyunculuk yapmak istediğini açıkladı. Menajer aradığını söyleyen tescilli güzel, ağır sözleşme şartlarından dert yandı.

Evlenmeyeceksin şartı Elmas Yılmazın sözleşme isyanı

2024 World Miss Europe yarışmasında birinci seçilen Elmas Yılmaz, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı.

Haberin Devamı

"ÇIPLAK OLDUĞUMU SANDILAR"

Bodrum tatilinden döndüğünü belirten 26 yaşındaki model, "Son paylaştığım bikinili pozumdan dolayı linç yedim. Çıplak olduğunu yazdılar. 'Aslında Avrupa'da böyle fotoğraflar' olur diye hem kadın hem erkekler yazdı" dedi.

Evlenmeyeceksin şartı Elmas Yılmazın sözleşme isyanı

"TAZMİNATI DOLAR ÜZERİNDEN İSTİYORLAR"

"Yarışmadan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusuna Yılmaz, "Oyunculukla ilgili ilerlemeyi düşünüyorum. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitim aldım. Gelecek projeler için değerlendirmede bulunuyorum. Demet Akalın destek oldu yarışmadan sonra. Kendisiyle konuşuyoruz, tatlı bir kadın" yanıtını verdi.

Evlenmeyeceksin şartı Elmas Yılmazın sözleşme isyanı

Şu an menajerim yok, arıyorum. İyi bir menajer istiyorum. Beş yıllık sözleşme yaptırıp, tazminatı dolar üzerinden istiyorlar ve 'Evlenmeyeceksin' diye madde koyuyorlar.

PARİS'E VİZE ENGELİ!

Paris Fashion Week'ten teklif aldığını belirten genç model, "Hayatımın fırsatı kaçtı. 25 Haziran'da yürüyecektim. Vizem çıkmadığı için gidemedim, çok ağladım. Vizem geçen hafta çıktı" şeklinde konuştu.

Evlenmeyeceksin şartı Elmas Yılmazın sözleşme isyanı