Cadde Doğu Demirkol ile aşk yaşayan Ayşe Kırca'dan 'evlilik' açıklaması!

Doğu Demirkol ile aşk yaşayan Ayşe Kırca'dan 'evlilik' açıklaması!

15.05.2024 - 08:40 | Son Güncellenme:

Merhum sanatçı Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca ve Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca, Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir süredir komedyen Doğu Demirkol ile aşk yaşayan Kırca, muhabirlerin kendisine yönelttiği 'evlilik' sorularına yanıt verdi.

Doğu Demirkol ile aşk yaşayan Ayşe Kırcadan evlilik açıklaması

Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca, Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Yeni sezon için dizi görüşmeleri olduğunu belirten oyuncu, "Annem tiyatro yapıyor. Annem dizi temposundan biraz yoruluyor. Tiyatro beslediği için onu yapıyor. Amerika'da oyunculuk okudum. Profesyonel olarak komedi yapmadım, denemek istiyorum. İnşallah annem ya da Doğu (Demirkol) ile yaparım.

Haberin Devamı

Doğduğum andan itibaren babamdan hep eğitim aldım. Oyunculuk konusunda tüyoları hep vardı. Babam bana çok güvenirdi, 'Benim kızım yapar' derdi hep. Hep yanımdaydı. Her şeyi bana bırakırdı. Annem daha detaycıdır ve mükemmeliyetçidir. O yüzden hep yaptığım şeye karşı motiveydim. Babam, evin içerisinde resim, heykel yapar ya da yazardı. Ben de bir saniye boş durmayı sevmiyorum. Ben de resim yapıyorum. Bana bunları aşıladı" dedi.

Doğu Demirkol ile aşk yaşayan Ayşe Kırcadan evlilik açıklaması

"HAYATIM HEP İZLEYEREK GEÇTİ"

Babasıyla annesinin 'Olacak O Kadar' programını hep izlediğini belirten Kırca, "Hayatım hep izleyerek geçti. Babamı özlediğim de açıp, izliyorum. Ders niteliğinde de izliyorum. Kendim açıp izlemesem de Instagram'dan biri gönderiyor ya da YouTube'da karşıma çıkıyor. En çok annem ile babamın kavga skeçlerini seviyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Doğu Demirkol ile aşk yaşayan Ayşe Kırcadan evlilik açıklaması

"DÜNYADAKİ EN İYİ KOMEDYENLERDEN"

Oyuncu, "O kavgaların gerçeklik payı var mı?" sorusuna, "Olmaz mı? İki deli" yanıtını verdi. Babasıyla annesinin yıllar sonra tekrar barışıp evlenmelerine ise oyuncu, "Çok küçüktüm, sanırım yedi yaşındaydım. Düğününe gittim. Enteresandı. Psikolojimi bozdu" diyerek, esprisini yaptı. Kırca, "Günümüz komedyenleri nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Büyük konuşmak gibi olmasın ama babamdan sonra Türkiye'deki en iyi isim... Babama da benzetiyorum. Annem de çok benzetiyor. Dünyadaki en iyi komedyenlerden biri Doğu" cevabını verdi.

Doğu Demirkol ile aşk yaşayan Ayşe Kırcadan evlilik açıklaması

"İNŞALLAH EVLİLİK İLE TAÇLANDIRIRIZ"

Doğu Demirkol ile sevgili olan ve alyansıyla dikkat çeken Kırca "Evlilik var mı?" sorusuna, "Annemin alyansı... İçinde Levent yazıyor. Babamı taşıyorum parmağımda... 1.5 sene oldu birliktelik Doğu'yla. İnşallah evlilikle taçlandırırız. Zaten evli gibiyiz. Zamanımız hep birlikte geçiyor. Siz de dua edin." diye cevap verdi. 

Doğu Demirkol ile aşk yaşayan Ayşe Kırcadan evlilik açıklaması